Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Последната песен

САУНДТРАК ЗА ЕДНО НЕЗАБРАВИМО ЛЯТО - Последната песен / информация за филма

The Last Song 2010
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

САУНДТРАК ЗА ЕДНО НЕЗАБРАВИМО ЛЯТО

27.4.2010  |   синефиш.бг
Горещи парчета от Майли Сайръс, „Маруун Файв”, „Дъ Ревънетс” и „Уан Рипаблик”

В саундтрака към „Последната песен” са включени песни от едни от най-популярните музикални изпълнители днес, сред които две оригинални песни в изпълнение на Майли Сайръс: „When I Look at You” („Когато те погледна”), написана и продуцирана от продуцента – носител на „Грами”  Джон Шанкс, като в писането й е участвала композиторката на песни от Нашвил - Хилари Линдзи, и “I Hope You Find It” („Дано го намериш”), написана от Джефри Стийл и Стивън Робинсън.

Първата песен, станала отличителен белег на филма, първоначално е щяла да бъде част от новия албум на Майли. „Мислехме да включим „When I Look at You” в новия ми албум, по който работех, докато снимахме в Савана”, разказва Сайръс. „Но когато осъзнахме, че тя всъщност описва целия филм, викнахме един композитор, за да състави по нея соло за пиано, което бих могла да изсвиря. Това е сцената във филма, в която Рони разкрива пред Уил, че умее да свири на пиано.”

„Беше идеална за тази сцена, защото е любовна песен, но освен това е и за бога, за семейството, за любовта – точно както и целия филм.” Клипът към песента е режисиран от Адам Шанкман.

Саундтракът към „Последната песен” се разпространява от „Холивуд Рекърдс” и от 23 март 2010 г. вече е на пазара. В него са включени песни на „Уан Рипаблик”, „ВиЕйчЕс ор Бета”, Ескимо Джо, Майли Сайръс, „Дъ Пейпър Рейнкоут”, „Ра Ра Райът”, Хосе Гонсалес, „Айрън енд Уайн”, „Алфа Рев”, Едуин Маккейн, „Олстар Уикенд”, „Валора”, „Дъ Ревънетс” и Арън Зигман.

 
 
[+] в-к 168 часа
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
50/100
 
Велин Манов
[+] Хоризонт - БНР
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
60/100
 
Жени Монева
[+] списание Мода
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
60/100
 
Траян Коянков
Среден резултат: 56/100

 
Cinefish.bg Cinefish.bg