Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Конспираторът

Ревю - Конспираторът / информация за филма

The Conspirator 2010
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

Ревю

14.10.2011  |   синефиш.бг
Кърк Хъникът – Hollywood Reporter
„Конспираторът” предизвиква размисъл и носи просветление. Той е отговор към онези, които се оплакват, че киното вече не е каквото беше някога.

Ричард Корлис – TIME Magazine
Изпълнението на Райт е ключът към филма, който тупти с болезнения пулс на историческото откритие. „Конспираторът” ни напомня, че когато след 11 септември се отказахме от множество конституционни права и преценки, това не е било за първи път. А как да сме сигурни, че ще бъде за последен?

Кенет Тюран – Los Angeles Times
„Конспираторът” има някои съюзници в своя ревностен, но ефективен опит да възкреси едно забравено кътче от историята на Америка. Много от тях са били предвидени, включително категоричния избор на Робин Райт за главната роля, но може би най-силният е непреднамерения развой на самата история.

„Конспираторът” е политическа драма по всички показатели и, като се остави настрана изпълнението на Райт, именно развитието на историческите събития най-силно приковават вниманието ни. Една знаменита фраза на Цицерон, цитирана във филма, обобщава: „Във времена на война законът мълчи.” Това важи за времената на Римската империя, за времето на Мери Сюрат и, за съжаление, за нашето време.

 
 

Снимки

 

Гарфилд: Филмът Гарфилд: Филмът The Garfield Movie
Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта
Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта
Сине Гранд Сине Гранд Cine Grand Bulgaria



ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg