Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Любовта е опиат

Актьорският състав - Любовта е опиат / информация за филма

Love and Other Drugs 2010
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

Актьорският състав

28.2.2011  |   синефиш.бг

ДЖЕЙК ДЖИЛЕНХОЛ (Джейми Рандъл) е носител на номинация за Оскар за ролята му в „Планината Броукбек”. Участието му в различни по жанр филми, привлича вниманието, както на публиката, така и на критиците. Предстои му участие с Мишел Монаган във фантастичната драмата „Source Code”. Наскоро участва в „Принцът на Персия: Пясъците на времето” в ролята на Принц Дастън. Други филми с негово участие включват заглавията: „Братя” с Натали Портман; „Извличане” с Мерил Стрийп, Алан Аркин и Рийз Уидърспуун; „Зодиак” с Робърт Дауни Младши и Марк Ръфало; „Снайперисти” на Сам Мендез с Джейми Фокс; „Доказателство” с Антъни Хопкинс и Гуинет Полтроу; „The Good Girl” с Дженифър Анистън; „Лунният път” с Дъстин Хофман и Сюзън Сарандън; „Дони Дарко”; както и „Октомврийско небе” с Крис Купър и Лора Дърн.

АН ХАТАУЕЙ (Маги Мърдок) През 2006г. се нарежда сред звездите в киното, снимайки се редом до Мерил Стрийп в „Дяволът носи Прада”. През 2008г. затвърждава позицията си на една от най-търсените млади актриси, участвайки в многодискутираната драма на Джонатан Дем „Рейчъл се омъжва”. За изпълнението си във филма Хатауей е отличена с множество награди, както е и номинирана за наградите Оскар, Златен Глобус и други. Наскоро я видяхме в романтичната комедия „Денят на влюбените” на режисьора Гари Маршал, както и в многоочаквания семеен филм „Алиса в страната на чудесата”, на режисьора Тим Бъртън и с участието на Джони Деп и Хелена Бонъм Картър. Предстои да я видим в романтичната комедия „One Day”, където ще си партнира с Джим Стърджис.
Хатауей участва в драмата „Планината Броукбек” с Джейк Джиленхол, Хийт Леджър и Мишел Уилямс. За участието си в този филм тя е номинирана за няколко награди. А филмът и режисьорът, Анг Лий, получават седем награди Златен Глобус и осем номинации за Оскар, най-много от всички филми за една година.

През 2002 г. печели наградата на тийнейджърите за участието си в „Дневниците на Принцесата” и „Дневниците на Принцесата 2”. Други филми, в които участва са: романтичната комедия „Булчински войни” с Кейт Хъдсън; екшън-комедията „Умирай умно” със Стив Керъл; драмата „Да бъдеш Джейн”; мистериозният „Пасажери” на Родриго Гарсия; „Приказка за Ела” на режисьора Томи Охавър; драмата „Никълъс Никълби” с режисьор Дъглас Макграт и във филма на Мич Дейвис „Другата страна на рая”.

 През януари 2005 г. Хатауей заминава за Камбоджа за документалния филм на Анджелина Джоли „A Moment in the World”, чиято премиера бе през 2007 г. на филмовия фестивал в Трибека.
 За пръв път грабва вниманието на публиката с участието си в телевизионния сериал „Get Real”, за който е номинирана през 2000г. с избора на тийнейджърите за най-добра актриса в драма. Учи актьорско майсторство в Ню Джърси и в Ню Йорк.
Хатауей също е и дипломирана танцьорка от Бродуей Денс Център в Ню Йорк.

ОЛИВЪР ПЛАТ (Брус Уинстън) се радва на голям успех, както в киното, така и в телевизията и театъра. В момента може да го видим в хитовия телевизионен сериал „The Big C”, където играе съпруга на Лора Лини. Наскоро участва в драмата на Никол Холофсенер, „Моля, дайте”, редом до Катрин Кийнър. Тази година филмът получи одобрението на критиката на филмовите фестивали в Сънденс и Трибека. Предстои да го видим в драмата „The Oranges” заедно с Катрин Кийнър и Хю Лори, както и във фантастичния „X-Men: First Class” с Джеймс МакАвой, Майкъл Фасбендър и Дженифър Лорънс. Премиерата на филма е през юни 2011г. Други филми, в които участва са: „2012” на Роланд Емерих, „Фрост/Никсън” на Рон Хауърд, комедията „Година първа: Запознай се с предците си”, „Казанова”, „Ледена реколта”, трилъра „Линия на смъртта” с Джулия Робъртс, Кевин Бейкън и Кийфър Съдърленд, драмата „Неприлично предложение” с Деми Мур и Робърт Редфорд,  приключенския „Тримата мускетари”, „Доктор Дулитъл”, трилърът „Нито дума” с Майкъл Дъглас, криминалната драма „Време да убиваш” с Матю МакКонахи, Сандра Бълок и Самюъл Л. Джексън и други.
Плат прави своя продуцентски дебют през 1996г с филма „Big Night”. Режисьори на филма са актьорите Стенли Тучи и Кембъл Скот.
В театъра Плат е удостоен с номинация за наградата ‘Тони’ за изпълнението си в пиесата „Shining City”, с постановчик Конър МакФерсън. В телевизията е номиниран с Еми за участията си в хитовите сериали „Западното крило” и „Кръцни/Срежи”.
Син на дипломат, Плат е роден във Вашингтон, а прекарва голяма част от детсвото си в Азиа и Средният Изток. В момента живее в Ню Йорк заедно със съпругата си и трите им деца.

ХАНК АЗАРИА (Д-р Стан Найт) е носител на много награди. Способността му да се превъплъщава в най-различни образи го прави един от най-търсените актьори в днешно време.
 Получава номинация за наградата 'Screen Actors’ за превъплъщението му в Агадор Спартакус във филма „Клетка за птици’.
 Озвучава няколко от главните герои в сериала „Семейство Симпсън”, за което получава три награди Еми.
 Предстои да озвучи герои от анимациите „Весели крачета 2” и „Смърфовете”.
 Други филми, в които участва са: „Нощ в музея 2”, „Година първа: запознай се с предците си”, „Големи топки”, „Погребална мистерия”, „Завръщането на Поли”, „Падение: историята на Стивън Глас”, „Любимците на Америка”, „Секретен екип”, „Аляска”, „Годзила”, „Големите надежди”, „Телевизионно състезание”, „Жега”, „Убиец под прицел”, „Сега и преди”, „Хубава жена” и други.
Освен актьор, Азариа е съсценарист, продуцент и режисьор на късометражния филм ‘Nobody’s Perfect’ с премиера през 2004 г. на филмовия фестивал в Сънденс.
Получава номинация за наградата Еми за ролята си на Дейвид (гаджето-учен на Фийби) от сериала „Приятели”.

ДЖОШ ГАД (Джош Рандъл) започва своята кариера в театъра, веднага след завършването на образованието си в колежа по драматични изкуства „Карнидж Мелън”. 
На малкия екран Гад участва в комедийния сериал по телевизия Fox, „Back To You”, епизодични роли в хитовия драматичен сериал по NBC „Спешно отделение”, както и в независимия филм с Луси Лиу „Watching the Detectives”.
През 2008г Гад участва в музикалната комедия „Рокаджията”, заедно с Рейн Уилсън и Ема Стоун. Същата година участва в хитовия филм „21”, редом до Кевин Спейси и Лорънс Фишбърн. През 2009г играе в драмата „Имигранти”, с участието на Харисън Форд , Шон Пен, Рей Лиота и Ашли Джъд.

ГЕЙБРИЪЛ МАЧ (Трей Ханигън) наскоро участва във филма „Middle Men”, редом до Люк Уилсън и Джовани Рибиси. През 2009г го видяхме в трилъра „Ледена смърт”, където си партнира с Кейт Бекинсейл, както и в  криминалната драма на Франк Милър „Духът”, с участието на Ева Мендес и Самюел Л. Джексън.
През 2004г Мач грабва вниманието на зрителите с незабравимото си изпълнение в драмата „Любовна песен за Боби Лонг”, където си партнира с Джон Траволта и Скарлет Йохансон. През 2006г играе във филма на Робърт Де Ниро „Добрият пастир”, редом до Мат Деймън и Анджелина Джоли.
Мач участва в много екшън филми, между които: „Фермата” с Ал Пачино и Колин Фарел, „Лоша компания” с Антъни Хопкинс и Крис Рок, „В тила на врага” с Оуен Уилсън и Джийн Хекман. Други филми с негово участие са: „Американски бандити” с Колин Фарел, романтичният „Обект на желание”, с Дженифър Анистън и Пол Ръд, комедията „Защото аз казах така” с Менди Мур и Даян Кийтън, както и независимия филм „Приключенията на Себастиан Коул”.
В телевизията е участвал в хитовите сериали „Другите”, „Сексът и градът” и  „Шеметен град”.


 
 
[+] Cinefish.bg
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
80/100
 
Cinefish.bg
[+] в-к 168 часа
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
70/100
 
Велин Манов
[+] Operationkino.net
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
70/100
 
Димитър Дринов
[+] Хоризонт - БНР
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
60/100
 
Жени Монева
[+] сп. Бела
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
80/100
 
Ивайло Петков
[+] списание Мода
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
70/100
 
Траян Коянков
Среден резултат: 71/100

ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg