Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Подземен свят: Еволюция

ЕВОЛЮЦИЯ НА КАСКАДИТЕ - Подземен свят: Еволюция / информация за филма

Underworld: Evolution 2006
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

ЕВОЛЮЦИЯ НА КАСКАДИТЕ

28.6.2008  |   синефиш.бг
Голямата битка е една от най-трудните сцени, които екипът каскадьори някога са правили. Всички кадри са меле от коне, актьори и каскадьори, борещи се в еднометров сняг. При това всичко е можело да се развие далеч по зле, ако треньорът на конете Дани Въртю не се е сетил да покаже върколаците на животните преди снимките.  Отговорникът по каскадите Брад Мартин разказва: „Дани се сети да доведе актьорите, които играят върколаци, както бяха с костюмите и главите, при конете, за да се запознаят. Това беше много важно, за да не изплашим животните по време на снимките.”

В крайна сметка, конете са подложени на далеч по-малък стрес, отколкото някои членове на екипа. „През повечето време Кейт висеше на разни въжета и се чувстваше адски неудобно,” продължава Мартин. „Но тя е мъжко момиче и успя да се справи дори и с най-трудните сцени. Скот също имаше някои доста трудни моменти. Например, сцената на кея, в която Маркус хваща Майкъл, повдига го и го захвърля, а той се превърта и се нанизва на един от страничните колове на кея. Скот се справи чудесно с всичко, той е страшно талантлив.”

Все пак, въпреки месеците тренировки, по-трудните сцени във филма са изпълнени от професионални каскадьори, а не от актьорите.

 
 

Снимки

 

Сине Гранд Сине Гранд Cine Grand Bulgaria
Опасни шматки Опасни шматки Opasni shmatki
Заешка Академия Заешка Академия Rabbit Academy: Mission Eggpossible



ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg