Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Ловен сезон 2

За героите - Ловен сезон 2 / информация за филма

Open Season 2 2008
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

За героите

25.11.2008  |   синефиш.бг

БУГ: В ръцете на Буг, любимият на всички 400-килограмов мечок-гризли, е да заведе най-добрият си приятел, Елиът, до олтара. Не е лесна работа да си кум в момента, в който на младоженеца му са се подкосили копитата. Когато венчалната церемония е прекъсната от изчезването на дакела мистър Уини, Буг събира войските в мисия за спасяването но мистър Уини.

ЕЛИЪТ: Любимият на всички мършав чероопашат елен има каръшкият навик да губи рогата си. Както и да е. Добросърдечният, бързо говорящ изтърсак все пак някак си успява да убеди най0красивата кошута в гората, Жизел, да се омъжи за него. Когато уреченият час наближава, Елиът се паникьосва, когато забелязва, че мистър Уини е изчезнал.  

МакСКУИЗИ:  Избухливият водач на Косматоопашатия клан е готов за действие. Той е част от спасителната операция на мистър Уини, но плътният му шотландски акцент понякога го поставя в ситуация на трудна комункация с останалите. Този наперен орехосъбирач обаче, дава ясно да се разбере, че може да е дребничък, но е винаги готов за победа.

ЖИЗЕЛ: Като най-прекрасната кошута в гората, тя може да има всеки елен. Тя обаче си пада по изтърсака с един рог, който се мотае с мечок. Елиът, казва тя, е единственият мъж от когото имам нужда. Разбира се това е в случай, че той спре да се държи като глупак, слуша нейните идеи и спре най-накрая да поктавя препятствия на пътя на собствената си сватба. Ще се омъжи ли Жизел изобщо за Елиът? Или предела на търпението и е изчерпан.

МИСТЪР УИНИ: Дакелът, който изчезна. Мистър Уини, кучето с форма на наденица и мънички краченца, се наслаждава на живота в дивата природа с горските си приятели откакто избяга от караваната на собствениците си. Ще се справи ли той с изпълняването на номера по команда – стани, седни, донеси, брой до десет. Проблемът на мистър Уини не е в първокласните тренировки, фактът, че тези тренировки си имат своята висока цена: той постоянно се чуди дали наистина е домашен любимец или диво животно, което се нуждае от своята свобода.

БОБ И БОБИ:  Хората собственици на мистър Уини са учени от типа, който живее за своите излети с каравана. Техните пътувания би трябвало да имат за цел търсенето на мистериозния Биг Фут. Сега обаче тяхната най-важна мисия е да открият своя обичан мистър Уини.

МАРИЯ И РОЗИ: Нахалните скунксове с излишно самочувствие притежават дарбата да дърдорят с пиперлив език. С гореща кръв и изключително преданни, те няма да позволят да се заяждаш с тях и техните приятели. Дори и не си помисляй да ги ядосваш. Ако го направиш, те ще те опърскат с токсичния си спрей и ще те оставят едвам дишащ и нуждаещ де от чист въздух.   

ДЕНИ И СЕРЖ: Дени и Серж са щурите патици, които отново възвращат своята увереност в летенето, след като са обстрелвани твърде мого пъти. Летенето на дълги разстояния е доста полезно, когато си на спасителна мисия за мистър Уини.

БЪДИ: Бодлив толкова, колкото и син, Бъди, вярното бодливо прасе трябва да премине през още едно трънливо пътуване на спасителната мисия за мистър Уини. Заклещен за караваната, удрян силно с вестник, но все пак бодлите на Бъди го държат далеч от близостта, която той жадува със своите горски приятели. Какво трябва да направи горкото бодливо прасе за да получи прегръдка?

ФИФИ: Фифи, пуделът, дърпащ конците лидер на кучетата и котките мотаещи се из Раят на домашните любимци, луксозен ваканционен спа-курорт за разглезени домашни любимци и техните собственици. Този перфектно изтупан пудел е благоразположен към красивите поклони и ниско калорична диета, за да изтъкне модната си помпонена прическа. Фифи е куче самохвалко, цар на преструвките, който води удобен живот. Той вярва, че дивите животни са опасни, представляват свят без правила и трябва да бъдат елиминирани.  Шокиран да разбере, че мистър Уини е бил сграбчен в ноктите на „дивите”, Фифи се опитва да принуди дакелът да се завърне при своите корени на домашен любимец.


 
 

Снимки

 

Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта
Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта
Сине Гранд Сине Гранд Cine Grand Bulgaria



ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg