Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Ловци на шаферки

ЕКИПЪТ НА ФИЛМА - Ловци на шаферки / информация за филма

Wedding Crashers 2005
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

ЕКИПЪТ НА ФИЛМА

01.7.2008  |   синефиш.бг
Дейвид Добкин (Режисьор)
Първият му филм е Clay Pigeons и е продуциран от Ридли и Тони Скот. В него участват Винс Вон, Хоакин Финикс и Джанин Гарофало. Следва “Шанхайски рицари” с Оуен Уилсън и Джаки Чан.
Добкин е режисирал и реклами за ESPN, Хайнекен, Кола Кола, Хонда и Сони Плейстейшън, както и музикални клипове, вкл. за Джон Лий Хукър, Елтън Джон, Тупак Шакур и Кулио.

Стив Фейбър (Сценарист) & Боб Фишър (Сценарист)

Роден е в семейство на фокусници емигрирали в САЩ от Източна Европа. Дипломира се с литература и история в Калифорнийския университет на Лос Анжелис. После завършва и право. След доста неуспешни начинания и работни места, Стив Фейбър се събира с приятеля си от училище Боб Фишър и двамата започват да пишат сценарии за телевизионни сериали, сред които “Женени с деца”. “Ловци на шаферки” е първият им филм за голям екран.

Питър Ейбрамс, Робърт Леви & Андрю Панай (Продуценти)
Те са основатели на продуцентската къща Tapestry Films и са продуцирали филми като “Знак на съдбата” с Кейт Бекинсейл и Джон Кюсак, “Предай нататък” с Кевин Спейси и Хелън Хънт, “Сватбеният агент” с Матю МакКонъхи и Дженифър Лопес, “Ван Уайлдър”, “Един янки в двора на крал Артур”, “Точка на пресичане” с Кеану Рийвс и Патрик Суейзи.

Хулио Макат (Оператор)
Той е от Аржентина и започва кариерата си едва на 19 години. Първият му филм е хитовият “Сам в къщи”. Снимал е и “Сам в къщи 2”, “Ейс Вентура”, “Смахнатият професор”, “Сватбеният агент”, “Котки у кучета”, “Нагоре с краката” – все филми директно станали номер 1 в боксофиса.
Други филми, на които е оператор са “Хванете хлапето”, “Разходка в облаците”, “Луди в Алабама”, “Сам в къщи 3”, “Лунна светлина и Валентино”.

Бари Робинсън (Художник)
Занимавал се е с дизайна на различни по тип филми, вкл. “Новобранецът”, “Октомврийското небе”, “Меню за трима” и др.

Дениз Уингейт (Костюми)
Нейни са костюмите и на филмите “История за Пепеляшка” с Хилари Дъф, “Папараци”, “Радио” с Куба Гудинг Мл., “Най-сладкото нещо” с Камерън Диаз, “Секс игри” с Раян Филип и Рийз Уидърспуун, “Ченгето в мен” с Мартин Лоурънс, “Паника” с Дейвид Аркет, The Last Time I Committed Suicide с Кеану Рийвс.
Уингейт е работила и 4 години по гардероба на култовия сериал “Мелроуз Плейс”. По-рано в кариерата си е правила и е дизайна на костюмите на женската група Bangles.

Марк Ливолси (Монтаж)
Работил е по “Ванила скай”, “Почти известни”, “Партито на Ейприл”, “Съседка за секс”, “Горещо сърце” с Мерил Стрийп и Джак Никълсън, “Уол Стрийт’ с Чарли Шийн, както и е асистирал при монтажа на “Аферата Томас Краун”, “Проглеждане” с Вал Килмър и Мира Сорвино, “Между небето и земята”, “Да срещнеш Джо Блек” с Брад Пит и Антъни Хопкинс, “Стаята на Марвин”, “Френска целувка” с Мег Райън, “Дивата река” и т.н.

Ролф Кент (Композитор)
Кент няма музикално образование, но е автор на музиката на повече от 30 филма. Работил е неколкократно с едни и същи режисьори - Александър Пейн (“Съперници”, “Относно Шмид”, “Отбивки”), Марк Уотърс (“Гадни момичета”, все още неизлезлият на голям екран в България Just Like Heaven), Ричард Шепард (Mercy, Oxygen, “Матадор”) и Джеф Нейтънсън (“Последният кадър”).
За “Отбивки” получава номинация за Златен глобус и печели награда BMI Film Music за филмите “Професия блондинка” 1 & 2, “Шантав петък”, “Гадни момичета” и “Отбивки”. Композирал е музиката и на “40 дни и 40 нощи” с Джош Хартнет, “Кейт и Леополд” с Мег Райън и “Сестра Бети” с Рене Зелуегър.

 
 

Снимки

 

Сине Гранд Сине Гранд Cine Grand Bulgaria
Опасни шматки Опасни шматки Opasni shmatki
Заешка Академия Заешка Академия Rabbit Academy: Mission Eggpossible



 
Cinefish.bg Cinefish.bg