Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Ловци на шаферки

АКТЬОРИТЕ - Ловци на шаферки / информация за филма

Wedding Crashers 2005
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

АКТЬОРИТЕ

01.7.2008  |   синефиш.бг
Оуен Уилсън (Джон Бекуит)
Той се изявява не само актьор, но и като сценарист. Последната му роля е във филма на Уес Андерсън “Морски живот със Стив Зису” заедно с Бил Мъри, Кейт Бланшет и Анджелика Хюстън.
Участвал е и в “Старски и Хъч”, а за филма “Кланът Тененбаум”, пак режисиран от Уес Андерсън, двамата са номинирани за Оскар® за Най-добър сценарий. Уилсън играе и е съсценарист и на друг филм на Андерсън - Bottle Rocket. Освен това, Оуен Уилсън е продуцент на носителят на Оскар® за Най-добър филм “Колкото толкова”. Други негови филми са “Аз, шпионинът”, “В тила на врага”, “Зулендър”, “Запознай се с нашите”, “Шанхайско слънце” и продължението му “Шанхайски рицари”, “Армагедон”, “Кабелджията”.

Винс Вон (Джеръми Грей)
Последните му филми са “Мистър и мисис Смит” с Брад Пит и Анджелина Джоли и комедиите “Игра по ноти” с Джон Траволта и Ума Търман, “Големи топки” с Бен Стилър и “Старски и Хъч” с Бен Стилър и Оуен Уилсън.

Следващият му филм, който тепърва предстои да излезе на голям екран, е
Thumbsucker  с Кеану Рийвс и Винсънт Д’Онофрио.

Участвал е и в “Старата школа”, “Семеен сблъсък”, “Клетката”, “Психо”, Завръщане в рая”, “Жестоки интриги” и “Джурасик парк II”.
В момента той снима и продуцира романтичната комедия The Break-up заедно с Дженифър Анистън.


Кристофър Уокън (Уилям Клиъри)
Той е носител на Оскар® за Най-добър актьор в поддържаща роля за “Ловецът на елени” (1978). За тази си роля има и номинация за Златен глобус. През 2002 г. е номиниран за Оскар® за Най-добър поддържащ актьор за “Хвани ме, ако можеш”, в който участват и Том Ханкс и Леонардо ДиКаприо.

Звездата му изгрява с филма на Уди Алън “Ани Хол” (носител на Оскар за Най-добър филм, режисьор, актриса и сценарий през 1978 г).
След това е играл повече от 50 филма, вкл. “Мъртвата зона” по Стивън Кинг, At Close Range с Шон Пен, “Кралят на Ню Йорк”, “Любимците на Америка” с Джулия Робъртс, Били Кристъл и Джон Кюсак, “Мъж под прицел” с Дензъл Уошингтън и “Степфордски съпруги” с Никол Кидман.

Уокън е изиграл някои от най-известните герои във филмовата история, като Винсънт Кокоти в “Истински романс”, кап. Куунс в “Криминале”, Карло Бартолучи в Suicide Kings, Конникът без глава в “Слийпи Холоу” и злия Макс Шрек в “Батман се завръща”.

Кариерата на Уокън започва от танцьор още като дете. Играел е в много пиеси и мюзикъли. Носител е на наградата Clarence Derwent за бродуейската постановка на “Лъвът през зимата”.

През 1999 участва в “The Dead” по Джеймс Джойс, а през 2002 играе заедно с Мерил Стрийп в “Чайка” по Чехов. Участвал е в клипа към песента на Fat Boy Slim's “Weapon of Choice.” Следващият му е филм е мюзикъла  Romance and Cigarettes на Джон Туртуро.

Рейчъл МакАдамс (Клер Клиъри)
Родена и израсла в Канада, тя се прочува през 2002 г. с ролята си в “Горещо маце” с Роб Шнайдър. Следват роли в “Тетрадката” на режисьора Ник Касаветис и “Гадни момичета” с Линдзи Лоън Последният й проект е трилърът Red-Eye.

Други нейни филми са The Family Stone с Даян Кийтън и Сара Джесика Паркър, Perfect Pie, за който е номинирана за награда Genie (канадският еквивалент на Оскар®) и Slings and Arrows, за който е носител на награда Gemini (канадският еквивалент на Еми®).

До 18-годишна възраст, Рейчъл МакАдамс е била професионална състезателка по фигурно пързаляне.   

Айла Фишър (Глория Клиъри)
Участвала е в I Heart Huckabee’s с Джъд Лоу и Дъстин Хофман, “Скуби-ду”
Играла е и в много телевизионни филми и продукции.Родена е в Саудитска Арабия и израсла в Австралия, а в момента живее в Лос Анжелис. Сгодена е за британския комик Али Джи.

 
 

Снимки

 

Сине Гранд Сине Гранд Cine Grand Bulgaria
Опасни шматки Опасни шматки Opasni shmatki
Заешка Академия Заешка Академия Rabbit Academy: Mission Eggpossible



 
Cinefish.bg Cinefish.bg