Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Призраци на бивши гаджета

Актьорски състав - Призраци на бивши гаджета / информация за филма

The Ghosts of Girlfriends Past 2009
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

Актьорски състав

06.7.2009  |   синефиш.бг

МАТЮ МАККОНЪХИ (Конър Мийд) наскоро го гледахме заедно с Бен Стилър в коМийдията „Тропическа буря”. По-рано през 2008г. той си партнира с Кейт Хъдсън в „Златна възможност” на режисьор Анди Тенан. Той продуцира и участва в коМийдията „Сърфист”.
 През 2007г. Макконъхи изиграва ролята на футболния треньор Джак Ленгуел в драмата „Ние сме Маршъл”.
 Преди това участва в авантюристичната коМийдия „Сахара” заедно с Пенелопе Крус и Стив Зан. С тази роля печели награда на избора на публиката. След това играе с Ал Пачино в драмата „Хазарт”.
 Други филми, в които участва са: „Фалстарт” заедно със Сара Джесика Паркър; „Как да разкараш гаджето за 10 дни” с Кейт Хъдсън; в трилъра „Царството на огъня”с Крисчън Бейл; в драмата „Thirteen Conversations About One Thing”; в хорър трилъра „Грях” на режисьора Бил Пакстън; „Сватбеният агент” с Дженифър Лопез; в екшън драмата за втората световна война „Подводница Ю-571”; „Ед телевизията” на Рон Хауърд; „Амистад” на Стивън Спилбърг; „Контакт” на Робърт Земекис; „Време да убиваш”; „Lone Star”; „Angels in the Outfield; както и „Объркани и непокорни”.
 Продуцентската компания на Макконъхи продуцира документалния филм „Hands on a Hard Body” и в момента е в разработване на няколко проекта с различни студия и продуцентски компании.
  
 ДЖЕНИФЪР ГАРНЪР (Джени Пероти) е носителка на награди Златен Глобус, ‘Screen Actors Guild’ и ‘People’s Choice Award’ за участието си в „Наричана още”. По време на петте сезона на сериала, Гарнър е номинирана четири пъти за награда Еми, четири пъти за Златен Глобус и два пъти за SAG за превъплъщението й в двоен агент Сидни Бристоу.
 Заедно с предстоящите й проекти, тя ще играе с Рики Жерве в коМийдията „This Side of the Truth”, където ще си партнира с Роб Лоу, Джона Хил, Джейсън Бейтман, Кристофър Гест и Тина Фей. Филмът предстои да излезе на екран през 2010г.
 Наскоро я гледахме в номинирания за Оскар филм „Джуно”.
На сцената тя получава добри отзиви за последното си участие в ролята на Роксана в новата постановка на пиесата „Сирано дьо Бержерак”, където си партнира с Кевин Клайн.
През 2005г. Гарнър основава собствена продуцентска компания ‘Vandalia Films’. В момента компанията има пет проекта в развитие: „Be With You“; „Arranged”; „Sabbatical”; „Devil in the Junior League” и „3 Days in Europe” с Хю Джакман и Джон Палермо.
   Филми с нейно участие: „Кралството”, „Хвани и пусни”, „Събудих се на 30”, „Дявол на доброто”, „Електра”, „Пърл Харбър”, коМийдията „Пич, къде ми е колата?” и други.
    
БРЕКИН МЕЙЪР (Пол) ни радва с невероятни изпълнения във филми като: „Голямото пътуване”, „GO”, „Баровки”, „Blue State”, „Вътрешен човек”, двата филма за „Гарфийлд”, „Луда надпревара”, „Кейт и Леополд”, „Prefontaine”, „Can’t Hardly Wait”, „Вещи в занаята” и други.
През 2009г. получи номинации за награди Ани и Еми през 2008г. за режисурата на популярната коМийдийна анимация „Robot Chicken”, където озвучава и някои от героите.
           
ЛЕЙСИ ЧАБЪРТ (Сандра) е добре позната с ролята си на Клаудия в наградения със Златен Глобус сериал „Party of Five”.
Чабърт получава похвали за ролята й в хита „Гадни момичета” на режисьора Марк Уотърс. Играе в ролята на дъщерята на Анджелика Хюстън във филма „Татковата градина”.
Наскоро се снима в „What If God Were the Sun” с Джена Роуландс.
 През 1998г. прави своя филмов дебют с ролята на Пени Робинсън в „Изгубени в космоса”. За телевизията се снима в сериала „Всички мои деца”.
 Озвучава с гласа си и много анимационни филми.

РОБЪРТ ФОРСТЪР (Сержант Волком) печели похвали и номинация за Оскар през 1998г. за ролята си във филма на Куентин Тарантино „Джаки Браун”.
 Участва в много филми и телевизионни проекти, като най-скорошен е трилърът „Защитна стена” с Харисън Форд; „Драконови войни”; „Късметът на Слевин”; „Wild Seven”, „Прокълнати” на Уес Крейвън; „Поверително”; „Като Майк”; както и „Ангелите на Чарли 2”.
 Форстър участва в независимите филми „Outside Ozona”, „Family Tree”, „The Magic of Marciano” с Настася Кински, както и „It’s the Rage” с Джоан Алън и Гари Синийз.
 Филмовият му дебют е през 1966г. с „Reflections in a Golden Eye” на режисьора Джон Хюстън, където играе с Марлон Брандо и Елизабет Тейлър.
Снима се и в „Супернова” с Анджела Басет, както и в новата версия на „Психо” на режисьора Гюс Ван Сант;
Форстър записва аудио книги, включително бестселъра „Hit Man”, както и „Mr.Paradise” на Елмор Леонардс.

АН АРЧЪР (Вонда Волком) е номинирана за Оскар, Златен Глобус и БАФТА за ролята й във филма на Ейдриън Лайн „Фатално привличане”, където си партнира с Майкъл Дъглас. Тя е добре позната и с изпълненията си в „Short Cuts”, „Патриотични игри”, където играе съпругата на Харисън Форд и „Реална опасност”.
Арчър започва да играе на големия екран с най-уважаваните актьори, включително Джийн Хекман в „Narrow Margin”, с Доналд Съдърленд в „Eminent Domain”, Силвестър Сталоун в „Алея на славата” и с Томи Лий Джоунс в „Мъжът в къщата”. Наскоро участва в драмата „Престъпник” с Вал Килмър.
В телевизията може да видим Арчър в сериала „Привилегирована” в ролята на Лорел Лимож. Играе ролята на майката на Дженифър Лав Хюит в „Шепот от отвъдното”.

ЕМА СТОУН (Алисън Вандермиърш) в момента работи по черната коМийдия „Zombieland” с Уди Харелсън на режисьора Рубен Флейсчър. Филмът предстои да излезе на екран през октомври 2009г.
Наскоро участва в драмата „Paper Man” с Джеф Даниелс и Лиза Кудроу.
Други филми с нейно участие: „Флиртология” и „Супер яки” на режисьора Джъд Апатоу.
За телевизията Стоун участва в драмата „Drive” и „In Search of the Partridge Family”.

МАЙКЪЛ ДЪГЛАС (Чичо Уейн) е актьор носител на Оскар и продуцент с над 40-годишна практика в театъра, киното и телевизията. Той вече е успешен актьор, когато работи като продуцент в независимата продукция от 1975г., спечелила Оскар „Полет над кукувиче гнездо”. Оттогава участва в много известни филми и сериали, включително и в „Уол Стрийт”, за който получава Оскар за най-добър актьор.

Роден в Ню Джърси, син на Кърк и Даяна Дъглас, той завършва университета в Калифорния. Мести се в Ню Йорк, където учи в American Place Theatre и в Neighborhood Playhouse.
Силно заинтригуван от продуцирането на филмовата версия на книгата на Кен Кийси „Полет над кукувиче гнездо”, Дъглас изкупува правата за филма от баща си. Заедно със Соул Занц продуцират великия филм-класика, който става един от трите филма печелили Оскар в почти всички категориите: най-добър филм, най-добър режисьор, най-добър сценарий, най-добър актьор и най-добра актриса.

През 1979г. продуцира „Китайски синдром”, в който играе Джейн Фонда и Джак Лемън като и двамата поучават номинации за Оскар. Филмът също е номиниран за Оскар за най-добър сценарий.
През 1984г. Дъглас продуцира приключенския хит „Романс за камъка”, в който играе с Катлийн Търнър и Дани де Вито под режисурата на Робърт Земекис. Следващата година продуцира и продължението му „Камъкът от Нил”.
Дъглас участва в супер успешните филми за 1987г. започвайки с „Фатално привличане”, където си партнира с Глен Клоуз. След това участва в „Уол Стрийт”, „Черен дъжд” и във „Войната на семейство Роуз”.
През 1992г. участва с Шарън Стоун във филма на Пол Верховен „Първичен инстинкт”, който се превърна в един от най-печелившите филми за годината. Следващата година прави невероятно изпълнение в драмата „Пропадане”. През следващите пет години Дъглас участва в: „Разкриване” с Деми Мур; „Американски президент” с Анет Бенинг; „Призрака и мрака”, който и продуцира; „Играта” с Шон Пен; както и „Перфектно убийство” с Гуинет Полтроу.
През 90-те Дъглас работи като продуцент или изпълнителен продуцент на филми като: „Линия на смъртта”, „Произведено в Америка”, „Лице на заем”, както и на „Ударът” по романа на Джон Гришам.
През 2000г. Дъглас участва в „Момчета чудо”, за който получава номинации за Златен Глобус и БАФТА.
Следващата година Дъглас участва заедно с баща си за пръв път във филма „It Runs in the Family”, в който участват майка му Даяна и сина му Камерън.
Други филми с негово участие: „Стражът”, „Аз, ти и Дюпри”, „Крал на Калифорния”, „Перфектно убийство”, „Трафик”, „Разкриване”, „Първичен инстинкт”, „Романс за камъка” и много други.
Дъглас е женен за актрисата Катрин Зита-Джоунс. Те имат син Дилън и дъщеря Карис. От предишен брак Дъглас има син на име Камерън.


 
 
[+] sivosten.com
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
50/100
 
Ангел Генчев
sivosten.com
[+] Труд
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
10/100
 
Владислав Апостолов
[+] Vodafone Live!
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
60/100
 
Даниел Симеонов
[+] 24 часа
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
50/100
 
Димитър Стайков
[+] Хоризонт - БНР
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
60/100
 
Жени Монева
[+] Екран
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
40/100
 
Неда Ковачева
[+] Деян Статулов
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
30/100
 
Нова телевизия
Среден резултат: 42/100

 
Cinefish.bg Cinefish.bg