Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Конспирация "Ешелон"

Конспирация "Ешелон" / мнения, коментари

Echelon Conspiracy 2009
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ
4 Коментара подреди по:  нови  стари  рейтинг 
 
zdv74
1 23.03.2009, 01:45
Оценка: 0
0 гласа
Добре де, филма е слаб или поне не е събитие след заглавия като Военни игри и Окото на орела. Т.е. и трите филма са една и съща плява, кулминация между най-съкровенните страхове на американците и начин да се погледне на "Патриотичния акт" от различни страни. За разлика от високо бюджетните игри и очи, този филм (сниман е и в България!!) има едно не много типично за американското кино моментче - руснаците не са глупавите пионки както обикновенно а обратно - дерижират парада и помагат на заблудените американци да се осъзнаят и да си запазят така възвеличаната свобода. Ах да не на 100% но понеже действието е в Москва и Прага, явно всички сцени (според сценария) представляващи САЩ са дефакто снимани в България
С две думи, IMDB и вероятно всички американски зрители го описват като помия защото неса способни да се приемат насериозно вероятността че те са в грешка, още повече някой друг да им го показва. Предполагам че е имало потготвен край и за тяхно удоволетворение, но аз гледах руската версия и останах доволен, дори по доволен от Орловото око и още няколко много ефектни продукции но като цяло с не по голямо съдържание от комикс за малки деца.
 
 
 
martin
2 22.03.2009, 11:56
Оценка: 0
0 гласа
Благодарности на propaganda
 
 
 
propaganda
3 15.03.2009, 10:04
Оценка: -1
1 гласа
Залавие от мен:Подарък

Резюме от мен:Какво ще стане,ако получите подарък,който ще изпълни всичките Ви желания.Подарък,от който не може да се откажете,но за когото ще Ви се наложи да си платите скъпо.На обикновеният младеж Макс Питерсън съдбата поднася именно такъв подарък.Неговият живот напълно се променя.....Но колко дълго той ще може да се радва на постигналото го щастие и каква е неговата цена.
 
 
 
mobi
4 12.03.2009, 11:49
Оценка: 0
0 гласа
Името на филма "Ешалон" е както се казва по действителен случай. Не съм гледал филма и ще ми е интересно да го гледам заради името. „Ешалон” е реална разузннавателна мрежа до която имат достъп само англо-говорящите държави САЩ, Великобритания, Нова Зеландия и Австралия. Чрез нея се проследяват комуникациите в целия свят и тези държави споделят инфото. Един вид за общото благо между тях. Но филма по всяка вероятност ще е глупотевина.
 
 
За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.
 
 

Снимки

 

Сине Гранд Сине Гранд Cine Grand Bulgaria
Опасни шматки Опасни шматки Opasni shmatki
Заешка Академия Заешка Академия Rabbit Academy: Mission Eggpossible



 
Cinefish.bg Cinefish.bg