Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 

Профил на Arlandria


Arlandria Регистриран:03-04-2011 20:23 Последно влизане:19-06-2011 18:02
За мен

пол


рождена дата
02- 04- 1991  - 33 год.


зодия
Овен


град


сайт




icq


skype




yahoo


 

Последни коментари

 

Arlandria Отрицателно
119.06.2011, 06:16
Оценка: -1
1 гласа
Коментар за: ДЪРВОТО НА ЖИВОТА
Поредната абсурдна рецензия! Съжалявам, че не се стърпях и погледнах какво е писал Сашо и че сега пиша този коментар, но се чувствам предизвикан някак да защитя добрия вкус. Очевидно той (Сашо) се е захванал с нещо по-голямо от главата му, но какво да се прави? Сайтът, който произнесе "Sucker Punch: Измислен свят" за модерно произведение на изкустовто, този път иам наглостта да "анализира" филм на Терънс Малик без да се замисля колко ужасно може да се изложи. А излага се той и то доволно. Безпочвените разсъждения за това, че филма е за връзката между човек и бог и критиките, срещу "постоянно натрапваното присъствие на Бог във филмовия разказ", за самоубийствата в България – много от тях, струва ми се, породени от отчаянието, което подобно невежество предизвиква у хората, – за това как ли пък продуцентите на са се сетили – и колко похвално било това – да направят филма в IMAX формат, както и че Брад Пит бил взет, само за да "популяризира продукцията" – това само по себе си може да разсмее всеки човек, който разбира от кино – и критикте към Шон Пен говорят за абсолютно непознаване и/или неразбиране на филмите на Малик, а и на киното като цяло, което граничи с коментар в Zamunda.NET.

Жалка история. Съжалявам, че го казвам, но наистина – какво си мислите като публикувате подобни неща? И отново, това не е обида директно към Сашо и неговото изтънчено, достойно за уважение същество (без сарказъм), а просто моето скромно мнение, че ще бъде по-добре той да не се занимава с неща, от които очевидно не разбира.

"Is that okay?"
 
Arlandria Отрицателно
211.04.2011, 05:33
Оценка: 0
2 гласа
Коментар за: Sucker Punch е модерно произведение на изкуството


Отначало мислех да напиша в предния си коментар „И не смей да ми отговаряш, защото би било глупаво“, но после реших „Е, не може да е чак толкова не наясно“, но след като видях в пощата си, че има отговор веднага се сетих, че ще да си ти и никой друг. Фактът, че си се хванал за това, че съм написал „определени форумни драскачи" и го позлваш като единствен, хилав агрумент срещу това, което съм написал. А то съвсем не засяга това дали споделям мнението ти за филма или не, а че мнението ти е написано (представено) по глупав, неграмотен начин –– а и не е и голямо мнение, признай си: „Sucker Punch е модерно произведение на изкуството“, говори, че очевидно си далеч от реалността. Не нападам мнението ти, а с аргументи изразявам своето мнение, че си написал лош текст... ужасен, направо.

И моля те, не отговаряй на този коментар. Това не е лична нападка, а възмущение пред това, което си написал. Повярвай ми, нищо не може да защити подобен „текст“, нито пък хлапашко-глуповатият ти отговор.

(И не си мисли, че можеш да извъртиш този ми коментар срещу мен.)

 
 

Последни филми

 

 

Последни артисти

 

 

Последни трейлъри

 

 

ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg

Начало » Филми »