Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 

Коментари на filmche.net


Моите коментари:
20 Коментара подреди по:  нови  стари  рейтинг 
filmche.ne... Неутрално
311.02.2010, 07:19
Оценка: 1
1 гласа
Коментар за: And the “Oscar” goes to… ИМАТЕ ГРЕШКА!
Не съм съгласен със Здравко Григоров. Оценявам факта, че се е постарал и е написал един подробен текст, но мнението му въобще не ми допада. В тази връзка се радвам, че не е член на Академията. „В Небето” е филмът, който взе Златния домат на www.rottentomatoes.com за 2010. Тоест анимацията на Pixar е заглавието с най-висока оценка от страна на критиката и зрителите. Кои са хората от академията, че да изразяват трето мнение Да не говорим, че в годишната си филмова класация TIME постави на първите три места анимации. Отдавна рисуваните филми не са само за деца.

Тъй като не съм гледал всички оскарови претенденти – засега мога да твърдя, че излишното заглавие е „Високо в небето”. По-клиширана и флегматична лента не бях гледал от години… Наистина ми писна от депресарски филми.

ПС: От всички посочени „грешки” на Академията съм съгласен едва със „Защо тъгува Гилбърт Грейп”, „Изкуплението Шоушенк”, „Влюбеният Шекспир” и „Сблъсъци”.
 
filmche.ne... Неутрално
507.12.2009, 03:16
Оценка: 0
0 гласа
filmche.ne...
923.06.2009, 11:21
Оценка: 0
0 гласа
Коментар за: Кино по време на криза
Браво, страхотен текст. Това е реалността в България, но има и друго нещо. „Терминатор 4” се срина в световния боксофис, затова е наистина изненадващо, че успя да се задържи 2 седмици под номер едно у нас. Хайде да си говорим каква ще е посещаемостта за „Трансформърс 2” и „Хари Потър 6”. Да не говорим какво ще се случи след като се завърти „Ледена епоха 3D”. Другият момент е отзвукът от стачката на сценаристите. Тази криза ще се усети най-много в периода лято – зима 2009.
Никога Европейското кино не е генерирало някакви по-значителни приходи, жалко че нещата се влошават. Тези заглавия обаче са толкова тежки или интимни, че или нямам желание да се депресирам допълнително, или пък избирам да си ги гледам в домашна обстановка. За европейското кино големината на екрана рядко има значение.
Още веднъж: Поздрави! Точно такива текстове обичам да чета във филмовите сайтове.
 
filmche.ne...
1202.04.2009, 09:18
Оценка: 0
0 гласа
 

ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg

Начало » Филми »