Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Подготвя се женски вариант на успешния ансамблов екшън “Непобедимите”

Подготвя се женски вариант на успешния ансамблов екшън “Непобедимите”
Cinefish.bg

Филми
Подготвя се женски вариант на успешния ансамблов екшън “Непобедимите”

20.08.2012, 10:26  |   Видяна: 2524  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
Напълно според очакванията, премиерният приключенски екшън “Непобедимите 2” остави зад себе си конкуренцията и оглави американския бокс офис. Продължението на хита от 2010-та година разчиташе изцяло на ансамбловия си актьорски състав включващ едни от най-известните и успешни екшън-звезди от изминалите три десетилетия. Надеждата на продуцентите на оригинала бе феновете на екшън-заглавията от 80-те и 90-те години да подкрепят лентата и съдейки по постиженията в бокс офиса може да се каже със сигурност, че Силвестър Сталоун и компания продължават да се радват на значителна популярност сред публиката.

За разлика от повечето модерни екшън-филми, които по принцип са предназначени и за двата пола, първата и втората част на “Непобедимите” бяха насочени основно към мъжката публика. Двете продукции си спечелиха славата на “истински мъжки филми” и това доведе до още по-голям интерес от страна на зрителите и разбира се, до добри постижения в бокс офиса.

Сега, когато “Непобедимите” е вече изграден и познат на широката публика франчайз, Холивуд прави планове за направата на друг ансамблов екшън-филм с много звезди, но с тази разлика, че тези звезди ще бъдат само от женски пол. На страницата си в интернет, списание Variety разкри, че финансиста и филмов продуцент Ади Шанкар (“Сивият”) е започнал да подготвя все още неозаглавена продукция, която черпи вдъхновение от “Непобедимите” и в която ще участват едни от най-известните екшън-актриси в Холивуд. За момента все още не се споменават конкретни имена, но това което се знае със сигурност е че преговорите с няколко актриси вече са започнали, а плана на Ади Шанкар и партньорите му от новосъздаденото продуцентско студио “1984 Private Defense Contractors” е да бъде създаден изцяло нов филмов франчайз в стила на “Непобедимите”.

За разлика от екшън-продукциите с мъже в главните роли, женските екшън-филми в повечето случаи се представят сравнително слабо в бокс офиса, но това не спира продуцентите на подготвяната женска версия на “Непобедимите” и те вече са наели сценариста-дебютант Дъч Саутърн да оформи сюжета на филма.

Веднага след оповестяването на новината за “женския Непобедимите”, в интернет започнаха да циркулират имена на потенциални актриси които могат да участват в ансамбловия проект. Едни от най-често споменаваните имена са тези на Линда Хамилтън (“Терминатор”), Кейт Бекинсейл (“Подземен свят”), Мила Йовович (“Заразно зло”), Зао Уей (“Мулан”), Сигорни Уийвър (“Пришълецът”), Мишел Родригес (“Бързи и яростни”), Анджелина Джоли (“Агент Солт”), Кари Ан Мос (“Матрицата”), Джина Карано (“Мокри поръчки”), Ума Търман (“Убий Бил”), Маги Кю (“Умирай трудно 4.0”), Синтия Ротрок (“Извън закона”) и Джина Дейвис (“Целувка за лека нощ”).

Важно е да се отбележи, че за момента всичко това попада в рамките на спекулациите и тепърва предстои от “1984 Private Defense Contractors” да разкриват конкретни актьорски имена.

Очакванията са, че до края на тази година ще бъде оповестена по-подробна информация относно бъдещата изцяло женска екшън-лента.



Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg