Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Кои актьори ще се присъединят към Силвестър Сталоун и компания в третата част на “Непобедимите”?

Кои актьори ще се присъединят към Силвестър Сталоун и компания в третата част на “Непобедимите”?
Cinefish.bg

Филми
Кои актьори ще се присъединят към Силвестър Сталоун и компания в третата част на “Непобедимите”?

14.08.2012, 10:08  |   Видяна: 2672  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
След малко повече от една седмица ще се състои родната премиера на приключенския екшън “Непобедимите 2” в който Силвестър Сталоун предвожда армия от екшън-звезди сред които се открояват Жан-Клод Ван Дам, Арнолд Шварценегер, Брус Уилис, Джейсън Стейтъм и Чък Норис. По-голямата част от продукцията с бюджет от около 100 милиона долара беше заснета в България, а режисьора Саймън Уест уверява, че завършения филм ще надмине многократно това което бе представено в първия “Непобедимите”. Още след премиерата на оригинала, Силвестър Сталоун, който е на практика основната движеща сила на поредицата, оповести, че във втората част ще вземат участие още повече известни екшън-звезди. Сталоун и продуцентите удържаха на думата си и актьорския екип на “Непобедимите 2” е определено по-впечатляващ от този на предшественика си.

А сега, само няколко дни преди световната премиера на първото продължение, беше разкрито, че продуцентите от студиото Ню Имидж смятат да увеличат значително актьорския състав на вече планирания “Непобедимите 3”. В интервю за британското списание “Тотал Филм”, изпълнителния продуцент на първата и втората част Ави Лърнър заяви, че вече се провеждат разговори със звездите Клинт Истууд, Харисън Форд и Никълъс Кейдж.

Лърнър: “Свързахме се с Клинт Истууд и се надяваме, че той ще бъде един от членовете на екипа в третия филм. Имаме конкретен персонаж за него. Преговаряме също и с Харисън Форд. Ще говорим и с Уесли Снайпс когато излезе от затвора. Вече осигурихме Никълъс Кейдж да изиграе един от героите. Също така ще привлечем отново и Мики Рурк, Харесвам Мики.

Всички останали актьори (от първите две чести) отново ще се завърнат.”

Рядко се случва да бъде оповестявана конкретна информация за трети филм преди втория да е тръгнал по кината, но в случая с “Непобедимите” очакванията са, че втората част ще доминира в бокс офиса и ще се превърне в напълно стабилен хит. Относно актьорския екип на бъдещата трета част, за момента единствения нов актьор който е потвърден за участие е Никълъс Кейдж.

Любопитно е да се отбележи, че Кейдж трябваше да участва в “Непобедимите 2”
, но въпреки изявеното от негова страна желание натоварения график не му позволи да се присъедини към Сталоун и компания. Що се отнася до Клинт Истууд, Харисън Форд, Уесли Снайпс и Мики Рурк, разговорите с тях все още не са приключили и в следващите месеци ще стане ясно дали ще се стигне до подписване на договори за участие или продуцентите ще бъдат принудени да насочат вниманието си към други популярни екшън-звезди.

Дотогава се очаква да бъде обявено дали режисьора на втората част Саймън Уест ще се завърне и за третия филм или ще бъде заменен. Независимо кой ще поеме режисурата Силвестър Сталоун, Джейсън Стейтъм, Долф Лундгрен, Тери Крюс и Ранди Кутюр отново ще се превъплътят в ролите си от първите две части.

“Непобедимите 2” тръгва по българските киноекрани от 24-ти август, а в най-добрия случай третия филм ще бъде готов до 2014-та година.



Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg