Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Тв новини Орлин Горанов, Денис Ризов, Дани Милев, Живко Петров и майката на Ванеса Мей влизат в „X Factor”

Орлин Горанов, Денис Ризов, Дани Милев, Живко Петров и майката на Ванеса Мей влизат в „X Factor”
Епизод номер 9 ще ни отведе в четири от най-красиви кътчета на България, където всеки от съдиите ще избере своите финалисти
Cinefish.bg

Тв новини
Орлин Горанов, Денис Ризов, Дани Милев, Живко Петров и майката на Ванеса Мей влизат в „X Factor”

21.09.2011, 13:33  |   Видяна: 4978  |   Press Release  |   ТВ

След като във вчерашния епизод станаха ясни 24-имата, които продължават към следващия етап в “X Factor” – школите на съдиите, епизод номер 9 ще ни отведе в четири от най-красиви кътчета на България, където всеки от съдиите ще избере своите финалисти.

След като във вчерашния епизод станаха ясни 24-имата, които продължават към следващия етап в “X Factor” – школите на съдиите, епизод номер 9 ще ни отведе в четири от най-красиви кътчета на България, където всеки от съдиите ще избере своите финалистиТам Мария, Мага, Поли и Васко не просто оценяват качествата на талантите, но и се превръщат в техни ментори. За тази цел като помощници в шоуто ще се включат Орлин Горанов, Дани Милев, Рози Караславова, Живко Петров и майката на Ванеса Мей – Памела Никълсън.

Групата на Мария Илиева – момичета до 26 години, се наслади на три прекрасни дни в комплекса „Елени” на родното Черноморие. Усилена работа, много напрежение и усърдни тренировки съпътстваха участничките, които се бореха да останат в “X Factor” и да сбъднат своята мечта за голямата сцена. Живко Петров и Денис Ризов пък помогнаха на Мария в избора й.

След като във вчерашния епизод станаха ясни 24-имата, които продължават към следващия етап в “X Factor” – школите на съдиите, епизод номер 9 ще ни отведе в четири от най-красиви кътчета на България, където всеки от съдиите ще избере своите финалистиТрудно решение взе и Мага. Сред прекрасната природа на Пирин еко селището „Омая” Мага ще избере своите трима финалисти с помощта на Орлин Горанов. Най-драматичните моменти безспорно бяха в къщата на Васко Василев в курорта Свети Влас. Рафаел Агилар, който разчуства цяла България с изпълнението си на „Облаче ле бяло”, се отказа от участието си в „X Factor”.

Както и самият той сподели за трудното си решение пред Васко Василев, в главата му цял живот е звучала музиката, но сърцето му го води към децата в Брегово и неговата мисия към Корпуса на мира.

След като във вчерашния епизод станаха ясни 24-имата, които продължават към следващия етап в “X Factor” – школите на съдиите, епизод номер 9 ще ни отведе в четири от най-красиви кътчета на България, където всеки от съдиите ще избере своите финалистиОще две участнички се отказаха по собствено желание. Този им избор постави Донна Бангьозова в неизгодно положение, оставяйки я сама в категорията „Вокални групи” на Поли Генова. Ето защо екипът на “X Factor” реши от двете вокални групи момичета трио и квартет да създаде една с пет изпълнителки.

След като във вчерашния епизод станаха ясни 24-имата, които продължават към следващия етап в “X Factor” – школите на съдиите, епизод номер 9 ще ни отведе в четири от най-красиви кътчета на България, където всеки от съдиите ще избере своите финалистиВ десетия епизод зрителите ще узнаят кои са финалистите, които ще пеят в първия лайф концерт в “X Factor” на 27 септември. Защо отпадна Светльо Христов? Този въпрос зададоха много от неговите почитателите на фен страницата на „X Factor” във Фейсбук. Освен че показват вокални умения, всички кандидати в “X Factor” трябва да имат силна мотивация и да бъдат абослютно отдадени на задачите, поставени им от журито в шоуто.

Във вчерашния епизод Светльо показа своето безразличие както към задачите, така и нерешителността си да се справи с тях. „За мен „X Factor” е просто спирка в моя живот, който прилича на лунапарк”. Тези негови думи повлияха на решението на журито, въпреки факта, че те всички отчитат безспорния му талант. Целият екип на “X Factor” желае успех на Светльо в предстоящите му начинания.

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg