Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми "Здрач 3: Затъмнение" с най-много номинации за наградите Teen Choice

Здрач 3: Затъмнение с най-много номинации за наградите Teen Choice
"Зрач 3: Затъмнение" - с най-много наминации Teen Choice Awards
Cinefish.bg

Филми
"Здрач 3: Затъмнение" с най-много номинации за наградите Teen Choice

05.07.2011, 10:55  |   Видяна: 8171  |   avtora.com  |   ФИЛМ
Първата порция с номинации за тазгодишните награди Teen Choice Awards е доминирана от третият филм от хитовата вампирска поредица "Здрач", който триумфира по-рано тази година при разпределението на филмовите награди на MTV.

Общият брой номинации на "Здрач 3: Затъмнение" е 12, или точно два пъти повече от тези на "Поредният ергенски запой".

 Общият брой номинации на "Здрач 3: Затъмнение" е 12, или точно два пъти повече от тези на "Поредният ергенски запой".

С по шест номинации са и тийн звездите Тейлър Суифт и Селена Гомез, които ще са преки конкурентки в категорията "най-добра любовна песен", а редом със звездата от Disney Channel в селекцията с най-горещите представителки на развлекателната индустрия е поставена българката Нина Добрев.

Актрисата е номинирана още в телевизионната категория за sci-fi и фентъзи продукции, за ролята й в "Дневниците на вампира". Сериалът е един от основните претенденти за Teen Choice Awards за 2011 г. на телевизионния фронт, със седем номинации, отстъпвайки единствено на музикалното шоу "Клуб "Веселие"", което оглавява списъка с девет номинации.

"Клуб "Веселие"", което оглавява списъка с девет номинации.

Диференцирани жанрово, номинирани за наградите на подрастващата публика на възраст между 13 и 19 години, която може да подава своя вот онлайн веднъж дневно, са филмовите заглавия "Бързи и яростни 5: Удар в Рио", "Безпощадно", "Скот Пилгрим с/у света", "Туристът" и "Неудържим" – за най-добър екшън, "Супер 8", "Х-мен: Първа вълна", "Хари Потър и даровете на смъртта: Част 1", "Карибски пирати: В непознати води" и "Здрач 3: Затъмнение" – за най-добър фентъзи филм, "Черен лебед", "Високо напрежение", "The Roommate", "Вода за слонове" и "Soul Surfer" – за драма, "Палавата класна", "Шаферки", "Път с предимство", "Запознай се с малките" и "Ченгета в резерв" – за комедия и др.

Предстои да бъдат обявени номинираните в останалите категории на TCA за 2011 г., които ще бъдат раздадени на 7 август на официална церемония, предавана на живо по Fox.
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg