Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Рецензии "Последната песен" на Майли Сайръс по текст на Никълъс Спаркс

Последната песен на Майли Сайръс по текст на Никълъс Спаркс
Лентата грабва с увлекателната си история и палитрата от емоции, през която ви превежда.
Cinefish.bg

Рецензии
"Последната песен" на Майли Сайръс по текст на Никълъс Спаркс

30.03.2010, 17:34  |   Видяна: 9128  |   club.bg  |   РЕЦЕНЗИЯ

от Добромир Янков

Един от най-продаваните съвременни писатели Никълъс Спаркс  се радва на поредната екранизация на свой роман. След като гледахме "Тетрадката", "Писмо в бутилка" и "С дъх на канела", в началото на май в българските киносалони очакваме и появата на "Последната песен" - филм по един от последните му бестселъри.

Трябва да се отбележи, че този път сценарият на лентата е написан от самия Спаркс. Не е за пропускане и изборът за главната женска роля, отсъдена на самата Майли Сайръс.

В "Последната песен" тя играе тийнеджърката Рони, на която й се налага да прекара лятото с отчуждения си баща (Грег Киниър) в малкия град, в който той живее.

За него това е шанс да се опита отново да се сближи с дъщеря си, за нея – време да се помисли, да прости, да се влюби, да научи няколко важни урока от живота. А също и да спаси няколко яйца на костенурки от лошите еноти. Последното не е шега.

Лентата грабва с увлекателната си история и палитрата от емоции, през която ви превежда. Отключва сърцето ви за любовта, но ви дава да разберете и колко чуплива е тя. Разказва ви за втория шанс и колко нужна е понякога прошката.

Разкрива ви тайните на едно семейство и последствията от тях. В стоте минути на филма пораствате с главната героиня, но също и запазвате всичко детско в себе си.

Заглавието ви подсказва, че филмът е доста музикален. И не ви подвежда. В саундтрака са включени красиви инструментални произведения за пиано, типичен елемент за филмите по книги на Никълъс Спаркс. Сред по-комерсиалните музикални предложения попадат хитове на One Republic и Maroon 5. Съвсем логично последната песен в "Последната песен" е оставена за Майли Сайръс и най-новият й сингъл "When I look at you".

Още рецензии:
Деймън отново търси истината
Джедайска академия
Робърт Патинсън отново се бунтува и обича
Всичко му е наред ... на Робърт Де Ниро
Ангелско сърце
Рибка боец

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното

2 Коментара подреди по:  нови  стари  рейтинг 
 
behwolf Неутрално
1 22.11.2010, 09:33
Оценка: 0
0 гласа

филмчето го бива

 
 
 
lus Положително
2 13.11.2010, 02:02
Оценка: 0
0 гласа

 
 

За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg