Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Новият филм на Уес Андерсън излиза този юли

Новият филм на Уес Андерсън излиза този юли
Новият филм на Уес Андерсън излиза този юли
Cinefish.bg

Филми
Новият филм на Уес Андерсън излиза този юли

30.01.2020, 01:50  |   Видяна: 1687  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
Searchlight Pictures най-после съобщиха повече подробности за дългоочаквания нов филм на Уес Андерсън. За „The French Dispatch“ се носеха различни слухове, включително, че ще бъде мюзикъл и ще е с продължителност 4 часа. Нищо от това не отговаря на истината, а вече е ясно, че премиерата му ще бъде на 24 юли.

Знаем, че Андерсън винаги успява да подбере чудесен актьорски ансамбъл. И новият му филм няма да прави изключение. Освен неговите любимци Бил Мъри, Оуен Уилсън и Ейдриън Броуди, в „The French Dispatch“ участват още Бенисио дел Торо, Тилда Суинтън, Лея Сейду, Франсис Макдорманд, Тимъти Шаламе, Джефри Райт, Матийо Амалрик и Стивън Парк.

Уес Андерсън събира звезди в нов филм

Андерсън е автор на сценария, като по сюжета работи заедно с Роман Копола, Хюго Гинес и друг от любимите му актьори – Джейсън Шварцман. Той разказва няколко истории, които се преплитат в измислено френско градче през 20 век.

Големият въпрос е дали филмът ще има своята световна премиера по време на фестивала в Кан. Със сигурност отзвукът ще е много голям. За последно Андерсън представи на Лазурния бряг „В царството на пълнолунието“ през 2012 г.

За момента не е ясно дали „The French Dispatch“ ще бъде разпространяван на много екрани или ще има ограничен показ. Единственият филм, който излиза на тази дата в САЩ, е „Круиз в джунглата“ с Дуейн Джонсън и Емили Блънт.





Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg