Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Нов злодей във „Венъм 2“

Нов злодей във „Венъм 2“
Нов злодей във „Венъм 2“
Cinefish.bg

Филми
Нов злодей във „Венъм 2“

16.10.2019, 09:22  |   Видяна: 2067  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
Постепенно започваме да научаваме подробности за едно от най-очакваните продължения през 2020 г. Във „Венъм 2“ проблемите пред героя на Том Харди ще са двойно по-големи. Знаем, че в него ще се вихри Карнидж, героят на Уди Харелсън, който видяхме във финалните надписи на първия филм. Но освен това ще видим и неговата любима Шриек.

Том Харди във Венъм 2

Коя е всъщност тя? Шриек е приятелка на Клитъс Касиди
, известен още като Карнидж. Тя се появява за първи път в комикса Spider-Man Unlimited #1, в който Спайдър-мен и Венъм обединяват сили, за да се преборят с Карнидж. Дали това ще е част от сюжета на „Венъм 2“?

Истинското име на Шриек е Франсис Барисън. Тя е нарко дилър, сдобил се с възможността да манипулира силата на звука, която ѝ позволява да изстрелва оглушителни звукови мълнии от ръцете си. Шриек може също да лети и да прониква в съзнанието на хората, възползвайки се от техните най-съкровени страхове. Виждали сме я в няколко анимационни сериали и видео игри, но това ще е дебютът ѝ в киното.

Шриек влиза във филма Венъм 2

За момента всички детайли за сюжета на „Венъм 2“ са строго засекретени. Знаем единствено, че Харди ще се завърне отново в ролята на Еди Брок и този път ще е сред сценаристите на бъдещия хит. Мишел Уилямс също се завръща в ролята на Ани Уеинг. Може би двамата ще влязат в битка с Карнидж и Шриек.

Режисьор на продължението ще е Анди Съркис, който поема щафетата от Рубен Флейшър, който бе ангажиран с работата си по друго продължение – „Зомбиленд: Двоен удар“. Снимките трябва да започнат в началото на 2020 г., а премиерата е насрочена за 2 октомври.












Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg