Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Теми Ще видим ли Пол Уокър в „Бързи и яростни 9“?

Ще видим ли Пол Уокър в „Бързи и яростни 9“?
Ще видим ли Пол Уокър в „Бързи и яростни 9“?
Cinefish.bg

Теми
Ще видим ли Пол Уокър в „Бързи и яростни 9“?

27.08.2019, 07:01  |   Видяна: 4605  |   синефиш.бг  |   ГОРЕЩА ТЕМА
Знаем, че в тази поредица изненадите са прекалено много. Освен това е безспорен факт, че Пол Уокър бе нейното сърце и преждевременната му смърт оказа ефект върху нейното бъдеще. Възможно ли е все пак да го видим отново на екрана в „Бързи и яростни 9“?

Възкресението на Пол Уокър

Холивуд доказа, че когато залогът е прекалено голям, понякога се случват и чудеса. Пример за това е „възкръсването“ на покойната Кари Фишър в „Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър“. След смъртта на Уокър, неговите братя Калеб и Коди помогнаха за довършване на снимките на „Бързи и яростни 7“. И след като Коди наскоро посети снимачната площадка на новата част от популярната поредица, феновете започнаха да се питат дали няма да видим отново Брайън О‘Конър (героят на Уокър) в нея.

За да засили още повече интригата, Вин Дизел публикува снимка в Инстаграм, на която са двамата с Коди. Освен това подбра точните думи, с които да предизвика истерия у всички фенове: „Винаги се случва нещо специално, когато Коди се присъединява към нас по време на снимки“.

Пол Уокър и Вин Дизел

Разбира се, за момента не е ясно дали това е било обикновено посещение или се е случило още нещо. Но спекулациите за завръщането на Пол Уокър явно няма как да спрат. Освен това има още един важен детайл, който още повече ги засилва.

В „Бързи и яростни 9“ ще се завърне Джордана Брустър, която играеше неговата съпруга и майка на сина му. Тя не участва в предишния филм, но след като със сигурност ще я видим в новата част, това може би съвсем не е случайно. Очакваме скоро новини по тази гореща тема.

Съпругата на Пол Уокър в Бързи и яростни







Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg