Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Кристоф Валц се завръща в Бонд 25

Кристоф Валц се завръща в Бонд 25
Cinefish.bg

Филми
Кристоф Валц се завръща в Бонд 25

15.07.2019, 12:44  |   Видяна: 1359  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
След като бе обявен актьорският състав на новия епос за Джеймс Бонд и стана ясно, че ще видим много от звездите в „Спектър“, липсваше само едно име. На някой, който оцеля след събитията в предишния филм от 2015 г. Някой, известен като... Блофелд. Е, вече е официално потвърдено, че отново ще видим Кристоф Валц като прочутия злодей.

От няколко седмици се заговори, че двукратният носител на „Оскар“ ще се завърне в Бонд 25. Но това завръщане ще е малко по-различно от очакваното. Някои медии го определят така: Валц ще е донякъде в ролята на Ханибал Лектър, а Леа Сейду ще е като Кларис Стърлинг в „Мълчанието на агнетата“. Тя ще посети Блофелд в затвора, за да получи повече информация за новия злодей, създаващ проблеми на Бонд, в чиято роля ще видим Рами Малек.

Кристоф Валц

И всъщност това ще е една от съществените завръзки в новия филм. Дали Блофелд ще помогне на стария си „приятел“ Бонд така, както Лектър помогна на Стърлинг да залови убиеца Бъфало Бил, или просто ще си поиграе с нея, оставяйки света да понесе последствията от развилнелия се злодей? Наистина звучи повече от интригуващо и очакваме с нетърпение развръзката.

Снимките на новия Бонд продължават с пълна сила. В момента екипът, начело с режисьора Кари Фукунага, се намира в Лондон, а му предстои да пътува до Италия и Норвегия. Все още очакваме да разберем заглавието на бъдещия хит и кой изпълнител ще запише едноименното парче.

Валц наскоро гледахме във фантастичната продукция на Робърт Родригес и Джеймс Камерън „Алита: Боен ангел“. Той вече започна снимки в новия филм на Уди Алън, който ще бъде заснет в Испания. 






Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg