Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Том Харди се завръща във „Венъм 2“

Том Харди се завръща във „Венъм 2“
Cinefish.bg

Филми
Том Харди се завръща във „Венъм 2“

24.06.2019, 10:50  |   Видяна: 1927  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
Знаем, че „Сони“ подготвят усилено продължението на най-големия си хит за миналата година. Премиерата на „Венъм 2“ е обявена за октомври 2020 г., а вече получаваме официално потвърждение, че Том Харди ще се завърне в ролята, която толкова много му отива. 

Новината обяви продуцентката Ейми Паскал, работила по оригиналния хит, по последните два филма за Спайдър-мен, както и по отличената с „Оскар“ анимация „Спайдър-мен: В Спайди-вселената“. „Том Харди ще се завърне в ролята, която никой не би могъл да изиграе като него“, заяви тя.

 Том Харди се завръща във „Венъм 2“

 Том Харди се завръща във „Венъм 2“Никой не предполагаше, че „Венъм“ ще се превърне в толкова голям хит, спечелвайки 855 милиона долара само от кино разпространението си. Според Паскал приносът за това на Харди е безспорен. „Наистина „Сони“ успяха да вдъхнат живот на нова поредица, отличаваща се със свой собствен стил. Но освен това избраха подходящия актьор за ролята на Венъм. Не можем да си представим друг на мястото на Том Харди“, категорична е тя.

Междувременно усилено се заговори, че Венъм може да се изправи срещу Спайдър-мен в някой следващ филм. Самият шеф на Марвел Кевин Фейги не изключва тази възможност, като казва, че всичко зависи от желанието на „Сони“.

Очакваме да разберем повече детайли след предстоящия „Спайдър-мен: Далече от дома“. Премиерата му у нас е на 5 юли.











Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg