Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Теми Нови проблеми спират снимките на Бонд 25

Нови проблеми спират снимките на Бонд 25
Нови проблеми спират снимките на Бонд 25
Cinefish.bg

Теми
Нови проблеми спират снимките на Бонд 25

05.06.2019, 09:40  |   Видяна: 1405  |   синефиш.бг  |   ГОРЕЩА ТЕМА
Като че ли това е най-обреченият и най-прокълнатият кино проект в света. Проблемите около дългоочаквания юбилеен Бонд 25 започнаха дълго преди началото на снимките и продължават с пълна пара след като планирана експлозия се оказа прекалено мощна и унищожи част от декорите в студио Пайнууд.

От екипа потвърдиха новината за инцидента. Като по чудо никой не е пострадал, но един човек от снимачния екип е получил леко нараняване. Снимките са били прекратени, но само до края на деня.

Според вестник The Sun експлозията се е получила по време на репетициите за сложна сцена с гърмежи и каскади. Явно експлозивите са били прекалено силни и се е образувало гигантско огнено кълбо, което е разрушило покрива на студиото.

Нови проблеми спират снимките на Бонд 25

Всичко това се случва, след като звездата Даниел Крейг претърпя сериозен инцидент на снимачната площадка в Ямайка. При една от каскадите той нарани глезена си и претърпя операция, заради която му се наложи да отсъства две седмици от снимачната площадка.

Според официална информация от продукцията никой от тези проблеми няма да забави премиерата на филма. Тя категорично ще се състои на 8 април 2020 г.









Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg