Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Мел Гибсън и Кейт Босуърт в нов екшън

Мел Гибсън и Кейт Босуърт в нов екшън
Cinefish.bg

Филми
Мел Гибсън и Кейт Босуърт в нов екшън

10.05.2019, 16:13  |   Видяна: 1599  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
Мел Гибсън и Кейт Босуърт ще участват в екшъна „Force of Nature“. Режисьор на новия филм ще е Майкъл Полиш („Биг Сур“), а сценарият е дело на Кори Милър. Проектът ще бъде представен на предстоящия фестивал в Кан.

Това ще е вторият бъдещ хит с участието на Гибсън, който ще предизвика интереса на разпространителите на Кроазет, след независимата комедия „Fatman“, за която съобщихме вчера. Носителят на „Оскар“ се кани отново да се завърне и на режисьорския стол, като може би първо ще направи римейк на класиката на Сам Пекинпа „Дивата орда“.

Мел Гибсън

„Force of Nature“ разказва за ченге, което трябва да се погрижи за евакуацията на хората в една сграда по време на опустошителен ураган, докато въоръжени престъпници се опитват да оберат трезор в сградата. Гибсън ще е в ролята на упорит пенсиониран детектив, който отказва да се евакуира и започва война с обирджиите.

В момента се провежда подбор на актьорите, а снимките трябва да започнат на 19 юли в Пуерто Рико.

Все още не знаем подробности за ролята на Босуърт. Сред последните й участия е това в сериала на National Geographic „The Long Road Home“. Очакваме да я видим и в друг сериал, фантастиката „The I-Land“, чиято премиера предстои по Netflix.

Кейт Босуърт







Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg