Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Първа снимка от продължението на „Джуманджи“

Първа снимка от продължението на „Джуманджи“
Първа снимка от продължението на „Джуманджи“
Cinefish.bg

Филми
Първа снимка от продължението на „Джуманджи“

13.03.2019, 13:18  |   Видяна: 1333  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
Макар че трябваше да се конкурира с „Междузвездни войни: Последните джедаи“, „Джуманджи: Добре дошли в джунглата“ се превърна в касов хит. Дори стана най-успешният филм на „Сони“ в САЩ и спечели над 962 милиона долара само от кино разпространението си.

Логично бе да очакваме продължение и вече имаме първото доказателство за това. Да, всички актьори от филма от 2017 г. се завръщат отново, а към тях има няколко нови попълнения. Сер‘Дариус Блейн, Алекс Уолф, Медисън Айсмен и Морган Търнър са на линия като тийнейджърите, които се впускат в нова шеметна игра. Дуейн Джонсън, Карън Гилън, Джак Блек и Кевин Харт отново ще са техните аватари. Ето ги и четирите звезди в техните оригинални костюми в първи кадър, публикуван от Скалата в Инстаграм.

Актьорите от Джуманджи се събират за нови снимки

Към тях ще се присъединят Аквафина, Дани Де Вито и Дани Гловър, а на режисьорския стол отново ще бъде Джейк Касдан. Все още не знаем официалното заглавие на бъдещия хит, нито какво ще се случи с любимите герои. Все пак датата на премиерата си остава непроменена – 13 декември.

Заради снимките на филма Джонсън отказа предложението да бъде водещ на тазгодината церемония по раздаване на наградите „Оскар“. Той беше първият избор на Американската киноакадемия, преди да гръмне скандала с Кевин Харт, заради който в крайна сметка шоуто остана без водещ.









Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg