Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Бокс офис „Аквамен“ продължава победния си ход

„Аквамен“ продължава победния си ход
„Аквамен“ продължава победния си ход
Cinefish.bg

Бокс офис
„Аквамен“ продължава победния си ход

07.01.2019, 09:37  |   Видяна: 1773  |   синефиш.бг  |   БОКС ОФИС
Аквамен

Няма кой да свали от върха „Аквамен“. Новият хит с Джейсън Момоа отново е господар на боксофиса в Америка с 30,7 милиона долара за уикенда. До момента той е спечелил 260 милиона и се очертава като големия шампион за края на 2018 г. Очакванията са филмът на Джеймс Уан да е начело и другата седмица, с което ще се превърне в първия хит по комиксите на DC, останал начело в продължение на 4 поредни седмици.

В останалата част от света интересът към филма продължава да е висок. За този уикенд той е спечели 56,2 милиона долара и вече има 681 милиона. Така „Аквамен“ се превърна в най-гледания хит на DC в останалата част от света, изпреварвайки “Черният рицар: Възраждане“ (636,8 милиона). Само в Китай приходите му са над 282 милиона, следвани на голяма дистанция от Южна Корея (35,3 милиона).

Escape Room: Играй или умри

На второ място дебютира новият хорър „Escape Room: Играй или умри“. Филмът на Адам Робител („Коварен капан: Последният ключ“) спечели доста над очакваните 18 милиона долара, които са два пъти повече от обявения му бюджет – едва 9 милиона. Явно началото на годината е изключително подходящо за подобни страховити премиери.

Мери Попинз се завръща

Трети се нареди „Мери Попинз се завръща“. Мюзикълът на Роб Маршъл е с приходи за уикенда 15,7 милиона долара и вече има общо 138,7 милиона. В останалата част от света до момента филмът е спечелил 120 милиона, като тепърва предстоят премиерите в две страни, в които традиционно мюзикълите са на почит – Япония (1 февруари) и Корея (14 февруари).

Спайдър-мен: В Спайди вселената

Челната петица се допълва от „Спайдър-мен: В Спайди вселената“ и „Бъмбълби“. Разликата между тях е много малка – съответно 13 милиона за анимация, която е сред основните претенденти за „Оскар“ в тази категория, и 12,7 милиона за новия филм от поредицата „Трансформърс“.








Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg