Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Юън Макгрегър в продължението на „Сиянието“

Юън Макгрегър в продължението на „Сиянието“
Юън Макгрегър в продължението на Сиянието
Cinefish.bg

Артисти
Юън Макгрегър в продължението на „Сиянието“

14.06.2018, 08:46  |   Видяна: 2804  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ
Юън Макгрегър ще играе Дани Торънс, порасналото момченце от култовия филм на Станли Кубрик „Сиянието“. Продължението на историята е озаглавено „Доктор Сън“, а режисьор на филма ще бъде Майк Фланаган, екранизирал друг роман на Стивън Кинг – „Играта на Джералд“.

„Уорнър“ се надяват той да започне в скоро време работа по филма, за да се възползват максимално от все по-голямата популярност, на която се радват всички екранизации по Стивън Кинг, след огромния успех на „То“. Романът, описващ какво се случва със сина на Джак Торанс, излезе през 2013 г.

Малкият Дани вече е прехвърлил 40-те мъж, който е измъчван от същите демони и алкохолизъм, които побъркаха и баща му, изигран от Джак Никълсън в шедьовъра на Кубрик. Той не може да преодолее травмата, преживяна в хотел „Овърлук“ преди толкова много години. Дани се е превърнал в копие на своя баща и точно като него изпада в дива ярост и има проблеми с алкохола. 

Той започва да посещава сбирките на Анонимни алкохолици и си намира работа в хоспис, където необичайната му дарба - озарението, доскоро потискана от алкохола, се връща. Дани започва да помага на възрастните пациенти да прекрачат в отвъдното и скоро всички започват да го наричат доктор Сън. Освен всичко останало, той е затрупан с телепатични съобщения от младо момиче, чието озарение е дори по-силно от неговото. Двамата трябва да се преборят със зли свръхестествени същества, които се хранят с еманацията на жертвите си.



Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg