Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Тв новини Коцето милионер в новия четвърти сезон на „Домашен арест”

Коцето милионер в новия четвърти сезон на „Домашен арест”
Филип Аврамов, Мая Бежанска и Татяна Лолова се завръщат в ефира на bTV от 19 септември
Cinefish.bg

Тв новини
Коцето милионер в новия четвърти сезон на „Домашен арест”

19.09.2013, 11:52  |   Видяна: 3839  |   Press Release  |   ТВ
Филип Аврамов, Мая Бежанска и Татяна Лолова се завръщат в ефира на bTV от 19 септември

Хитовият ситком „Домашен арест“ се завръща на 20 септември, петък, от 20.30 часа със своя нов четвърти сезон.


Хитовият ситком „Домашен арест“ се завръща на 20 септември, петък, от 20.30 часа със своя нов четвърти сезон. Почитателите на един от любимите на аудиторията комедийни жанрове ще имат възможността отново да се забавляват с мама Еми и шантавото семейство на Коцето. Татяна Лолова, Филип Аврамов и Мая Бежанска отново се събират под един покрив в „къщата на тъщата“, но този път в нея няма да липсват... пари!

След като в последния епизод от трети сезон Коцето става горд притежател на 14,8 милиона евро, четвърти сезон ще покаже нагледно как богатството променя човека и как още повече се променят близките му заради неговото богатство.

Хитовият ситком „Домашен арест“ се завръща на 20 септември, петък, от 20.30 часа със своя нов четвърти сезон. Коцето е милионер и животът му за първи път е наистина прекрасен, но няма с кого да сподели радостта си от това, че е станал богат, защото никой не му вярва. Някои го спукват от бъзик, а други се притесняват за психичното му здраве. Когато все пак приятели и роднини се убеждават, че е истина, започва голямото подмазване.

Да, но Коцето не е склонен да раздава пари. Мама Еми категорично не може да приеме факта, че „обичаният” й зет е извадил късмет и сега той е човекът с парите в къщата, поради което ще предприеме редица хитри ходове в опит да го разори.

Дали ще успее, кои ще бъдат нейните съюзници и врагове в това начинание и кое е първото нещо, в което Коцето инвестира, зрителите на bTV ще видят още този петък по bTV.




Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg