Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Кой ще поеме режисурата на третия “Непобедимите”?

Кой ще поеме режисурата на третия “Непобедимите”?
Cinefish.bg

Филми
Кой ще поеме режисурата на третия “Непобедимите”?

24.04.2013, 12:04  |   Видяна: 2070  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
Миналогодишният приключенски екшън “Непобедимите 2” беше първия холивудски филм с бюджет от над 100 милиона долара, чиито снимачен период протече почти изцяло в България. Въпреки това приходите от родните киноекрани не наредиха продукцията сред най-големите хитове на 2012-та година и представянето в американския бокс офис беше по-слабо от това на оригиналния филм. За сметка на това общите световни приходи надвишиха сумата от 300 милиона долара и в края на миналата година от компанията Ню Имидж оповестиха, че ще бъде направена трета част в която отново ще участват Силвестър Сталоун, Долф Лундгрен, Тери Крюс, Джет Ли, Джейсън Стейтъм и Ранди Кутюр. Сценарият на “Непобедимите 3” вече се пише, а преди няколко месеца се появи информацията, че продуцентите смятат да привлекат към проекта Харисън Форд, Клинт Истууд, Никълъс Кейдж, Дуейн Джонсън - Скалата, Джаки Чан и наскоро освободения от затвора Уесли Снайпс. Чан и Кейдж вече бяха потвърдени за участие от Сталоун, но Форд едва ли ще се появи във филма тъй като той най-вероятно ще се насочи към седмия филм от космическата сага “Междузвездни войни”.



Освен спекулациите относно актьорския състав една от най-дискутираните теми сред феновете беше тази за режисьорската позиция. Екшън-ветерана Джон Ву лично изяви желание да режисира “Непобедимите 3”, а от своя страна Силвестър Сталоун заяви преди няколко седмици, че има реална възможност Мел Гибсън да седне на режисьорския стол. До момента нямаше официална информация от страна на студиото Ню Имидж, но малко по-рано днес в интернет се появи новината, че подготвяната трета част вече се е сдобила с режисьор. На страницата си в Туитър Силвестър Сталоун съобщи, че на режисьорския стол на “Непобедимите 3” ще седне австралиеца Патрик Хюз, който до момента има само един пълнометражен игрален филм в актива си – трилъра от 2010-та година “Червен хълм”. По думите на Сталоун Хюз е бил избран, заради работата му по късометражния филм “Signs” (който може да бъде гледан в YouTube) и тъй като той ще влее “нова енергия” в поредицата.

За момента не се знае нищо за сюжета на “Непобедимите 3”, но преди няколко месеца беше оповестено, че намерението на продуцентите е лентата да съдържа повече комедийни елементи. Според Силвестър Сталоун “филма има нужда е нова кръв и повече хумор”, а крайни резултат ще предложи на феновете “планини от изненади”. Към вече познатите Долф Лундгрен, Тери Крюс, Джет Ли, Джейсън Стейтъм и Ранди Кутюр ще се присъединят и няколко по-млади актьори, но в момента не се разкриват конкретни имена.

Освен изпълнител на главната роля Силвестър Сталоун е сценарист и продуцент на “Непобедимите 3”. В най-добрия случай новоизбрания режисьор Патрик Хюз ще даде старт на снимките в края на тази година.

В следващите няколко седмици се очаква да бъде разпространена нова информация за актьорския състав на предстоящия приключенски екшън.


Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg