Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Поли Генова е вокалът зад Мейвис

Поли Генова е вокалът зад Мейвис
Поли Генова е вокалът зад Мейвис
Cinefish.bg

Филми
Поли Генова е вокалът зад Мейвис

01.10.2012, 11:09  |   Видяна: 4949  |   Press Release  |   ФИЛМ

Добре дошли в петзвездния пищен хотел „Трансилвания“, чийто собственик е самият Дракула  – мястото, където чудовищата и техните семейства могат да отдъхнат и да се държат естествено, без да бъдат притеснявани от хората.

За един специален уикенд, Дракула е поканил някои от най-известните чудовища на света - Франкенщайн и съпругата му, Мумията, Невидимия човек, семейство върколаци и други, за да отпразнуват 118-тия рожден ден на дъщеря му Мейвис. Но всички планове на Дракула може да се провалят, когато в хотела случайно се отбива един обикновен човек и... той не сваля очи от Мейвис.

Мейвис е умна, малко твърдоглава и непрестанно обгрижвана от баща си 118 годишна тинейджърка. Тя е леко отегчена от замъка и постоянните му обитатели – вероятно защото целия си живот досега тя е прекарала в бащиния хотел. Мейвис копнее да пътува, да живее, да види света и сега се появява новодошъл, който може да направи мечтата й реалност. Как да постъпи невинното създание: да си тръгне и да разбие сърцето на баща си или да остане и да огорчи своето?

Хотел Трансилвания е в кината от 19 октомври.

Трейлъри и клипове от филмчето можете да видите тук

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg