Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Новобранецът

„Новобранецът“ Нейтън Филиън с няколко откровения за премиерния трети сезон на сериала пред AXN! - Новобранецът / информация за филма

The Rookie 2018
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

„Новобранецът“ Нейтън Филиън с няколко откровения за премиерния трети сезон на сериала пред AXN!

09.4.2021  |   синефиш.бг
Приклещен в добре организирания капан от своя ментор в края на втори сезон и изправен пред несигурно бъдеще в силите на реда, начинаещото ченге от Лосанжелискиата полиция Джон Нолан, се хвърля в луда надпревара в наситения с екшън и напрежение трети сезон на „Новобранецът“. Нейтън Филиън, който не само изпълнява ролята на нетипичния новобранец, но е и изпълнителен продуцент на сериала, споделя пред AXN, как да си направиш лимонада ако животът ти поднесе лимон, а в неговия случай как действителността отрезвява, когато ти подхвърлят улики и те обвинят в корупция...

AXN: Оставихте ни насред голямо напрежение в края на втори сезон, когато Джон намери подхвърлените оръжия и пари точно, когато полицията обгради дома му.

Нейтън Филиън: (смее се) „Очаквайте продължение“ в действие! И точно така направихме – продължаваме точно оттам, откъдето спряхме, с Джон затънал до гуша в неприятности. Като човек, който вижда само най-доброто в другите, как ли ще му се отрази това предателство от страна на следовател Армстронг? Като болезнена инжекция с доза реалност. Когато не спазваш протокола е нормално да претърпиш провал. Не искам да издавам, но ще кажа,  че той ще трябва да предприеме някои интересни мерки, ако иска да продължи към мечтаната кариера в полицията.

AXN: Като например?

Нейтън Филиън: Като например да се върне обратно в училище. За да може да издържа семейството си, някога му се е наложило да се откаже от колежа, но в полицейското управление на Лос Анжелис има някои неща, които можете да правите само ако имате колежанска диплома. Новобранец на още един фронт.

AXN: Какво мислите за предателството на Армстронг към героя Ви?

Нейтън Филиън: Нолан може да е най-старият новобранец в управлението, може да е с най-богат житейски опит от всички, но нищо не го е подготвило за това предателство и той няма представа как да се справи с него първоначално. Наистина е жалко, защото нещата между двамата вървят гладко дълго време, но това, което искаме за героите, които харесваме не прави хубавата телевизия и не държи зрителите пред екрана. Тази връзка наставник - наставляван беше дълго време гладка и работеща. Армстронг беше човек, който наистина оценяваше Джон и наистина го водеше, беше склонен да го учи и Джон научи много от него, Джон го обичаше. Имайки предвид всичко това, предателството му си е истинска проба нож в гърба. Но въпреки приятелството им, Нолан няма друг избор, освен да продължи напред, за да се защити и открива, че ситуацията е много по-дълбока, отколкото е очаквал, дотолкова, че може да изложи живота и кариерата му на опасност.

Премиерен епизод на „Новобранецът“ сезон 3  - от 5 април, всеки понеделник от 22:00.

 
 

Снимки

 

Сине Гранд Сине Гранд Cine Grand Bulgaria
Опасни шматки Опасни шматки Opasni shmatki
Заешка Академия Заешка Академия Rabbit Academy: Mission Eggpossible



ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg