Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Стажанти

Нюглъри - Стажанти / информация за филма

The Internship 2013
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

Нюглъри

10.6.2013  |   синефиш.бг
псевдоним за стажанти на Google, комбинация на"new" и "Google".

Всеки обича достойния противник, и в СТАЖАНТИ Греъм е героят, който е големият дразнител за Били и Ник. „Той е всезнайкото на класа, - казва Уилсън. - Греъм господарства над всички, така е логично съекипниците му да искат да го ступат. Но това е трудно, защото той винаги е прав."

Греъм сее разногласия сред екипа по отношение на Били и Ник. „Греъм е злият стажант, който се опитва да саботира плановете им, - казва Макс Мингела за своя персонаж. - Той иска да спечели и обича да печели."

Левитърси актьор със зловеща притегателна сила, който да може да покаже наяве колко е отвратителен Греъм. „Летвата е вдигната високо, когато става дума за подбор на главнияпротивник във комедия с Вон и Уилсън, - твърди режисьорът. - Брадли Купър беше лошият в „Ловци на шаферки"и аз имах нужда от някой, който да бъде също толкова подъл, забавен и запомнящ се."

„Макс Мингела изпрати прослушване на аудиозпаис, в който звучеше напълно отвратително, но по свой начин очарователно и смешно, - продължава Леви. - Накара ме да повярвам, че той е истинският Греъм - момчето, което е с големи привилегии, учило е в отлични училища и всичко му е дадено наготово. Той се държи снизходително към Ник и Били и се дразни страшно много, че те не се провалят."

С множество драматични роли в портфолиото си му, Мингела силно желае да участва в комедия. „За мен е сбъдната мечта да бъде част от този филм, - казва Мингела. - Винаги съм искал да правя комедия и когато прочетох за Греъм си помислих: Познавам този образ. Аз съм точният човек за него. Има много неща от мен в този персонаж. "

Нейа Пател (изигран от Тийа Сиркар) е мило момиче, което има склоност да преувеличава фактите и което обикновенно се изпарява само срещу Греъм или срещу целия екип. „Тя просто казва неща, които карат хората да повдигат вежди, - обяснява Сиркар. - Просто има много колоритно въображение, това е всичко."
„Нейа оставя хората с впечатлението, че е сексуална маниачка, - добавя актрисата. - Говори доста щури неща, но всичко е само приказки, тя всъщност е добро и ученолюбиво момиче."

Подобно на останалите членове на екипа и Нейа недоволства, че отборът е обременен с технологично задръстените търговци. „По-младите нюглъри имат чувството, че мъкнат със себе си две мъртви тежести." - посочва тя.

Друга съотборник на Ник и Били е Йо-Йо Сантос, изигран от Тобит Рафаел, за когото това е филмовдебют. Йо-Йо тревоженперфекционист и предан син. „Той има изключително деспотична майка, която иска детето й да успее и да има идеалната работа. А това му трупа голямо напрежение." - казва Рафаел.

Чрез връзката си с Били и Ник, Йо-Йо съумява да укроти вътрешните си демони и да се превърне в уверен млад човек. „Били и Ник му помагат да повярва в себе си и да се успокои." –подчертава Рафаел.

Екипът се допълва от хладния и саркастичен Стюарт, който сякаш е пренаситен от всичко наоколо.„Стюарт е един циник, - казва Дилън О'Брайън, който приема тази ролята. - Той не иска да има нищо общо с нещата около него."

Но се оказва, че Стюарт не е непроницаем за положителните влияния на Били и Ник се поддава на трансформация на настроението. „В началото той участват само в техническите задания. - казва О `Брайън. - Но в последствие Бил и Ник го научи да допусне света и околните."

 
 
[+] в-к 168 часа
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
50/100
 
Велин Манов
[+] Хоризонт - БНР
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
60/100
 
Жени Монева
[+] Деян Статулов
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
40/100
 
Нова телевизия
[+] dnes.bg
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
70/100
 
Петя Славова
Среден резултат: 55/100

 
Cinefish.bg Cinefish.bg