Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Аз, проклетникът 2

Говорещи миньони минаха по жълтия килим за световната премиера на АЗ, ПРОКЛЕТНИКЪТ 2 в Лос Анджелис - Аз, проклетникът 2 / информация за филма

Despicable Me 2 2013
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

Говорещи миньони минаха по жълтия килим за световната премиера на АЗ, ПРОКЛЕТНИКЪТ 2 в Лос Анджелис

25.6.2013  |   синефиш.бг
На събитието присъстваха актьорите Кен Йонг („Последният ергенски запой“) и Бенджамин Брат („Мис таен агент“), а редом до тях застана и отличеният с „Грами“ Фарел Уилямс, който е част от екипа, създал  уникалните саундтракове на поредицата. Сред гостите бяха още Кристина Милан („Американски пай“), Джейми Пресли (ТВ сериала „Двама мъже и половина“) и Мелис Джоан Харт (ТВ сериалите „Мелиса и Джоуи“ и „Сабрина, младата вещица“).

Стив Карел („40-годишният девственик“), Кристен Уиг („Шаферки“) и куп жълти слуги превърнаха премиерата на АЗ, ПРОКЛЕТНИКЪТ 2 в луд купон, зареден с духа на любимата на деца и възрастни анимация. Екипът на комедията мина по жълт килим, в тон с цвета, превърнал се в нейна запазена марка. 

Въпреки рояка холивудски знаменитости, очаквано най-голямо внимание по време на събитието  привличаше армията миньони. Костюмираните актьори досущ пресъздаваха поведението на емблематичните анимирани персонажи. Сценаристите на поредицата Чинко Пол и Кен Даурио споделиха, че една от основните причини за решението им да създадат АЗ, ПРОКЛЕТНИКЪТ 2 е свързана с фурора, който миньоните са предизвикали в първия филм.

„Изобщо не предполагахме, че жълтите слуги ще станат толкова популярни, всичко стана съвсем естествено“, коментира Пол. „Затова сега те се завръщат, но ние не искаме да ги включим, просто за да са във филма. Миньоните имат ключова роля в АЗ, ПРОКЛЕТНИКЪТ 2 и някои от тях дори стават лоши (и лилави), след като им инжектират  серум. Разбира се, в центъра на историята остава Гру, който отглежда своите дъщери Марго, Едит и Агнес“.

През 2010 година първият филм, „Аз, проклетникът“, влезе в списъка на десетте най-касови анимационни филми, излизали  по кината в САЩ.  На въпроса какво да очакват от АЗ, ПРОКЛЕТНИКЪТ 2 зрителите, Стив Карел коментира: „Страхотно забавление. Филмът наистина ще ги докосне и ще видят накуп повече миньони, отколкото някога са си представяли“.

Освен с още по-щури номера и забавни сцени, АЗ, ПРОКЛЕТНИКЪТ 2 идва на голям екран с още нови герои, които ще разширят представите на зрителите за това с какви предизвикателства трябва да се справя един баща. В семейния хаос са забъркани Марго, Едит и Агнес, които знаят, че освен баща, Гру е бившият най-голям злодей на света. И заедно със семейните задължения, той е натоварен с още една, не по-лека задача – да се пребори с настоящия антигерой.

АЗ, ПРОКЛЕТНИКЪТ 2 идва в кината у нас на 5 юли в разнообразие от формати. Освен вече традиционния за анимациите триизмерен формат във всички кина, филмът ще има стандартни 2D прожекции в кината от веригата Cinema City. Преди броени дни студиото Universal Pictures одобри и 4DX версия, която ще потопи напълно зрителите във филма, ангажирайки всичките им сетива. Движението на седалките, водните пръски, вятърът и ароматите ще допълнят наситеното и емоционално приключение, превръщайки го в истински фурор. България ще бъде една от едва петте страни в Европа, в които АЗ, ПРОКЛЕТНИКЪТ 2 ще се прожектира в 4DX, в единствената засега зала в Cinema City Paradise Center в София.


 
 
[+] Деян Статулов
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
70/100
 
Нова телевизия
Среден резултат: 70/100

ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg