Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Норм - полярният мечок

АРКТИЧЕСКИЯ ТРЪС - Норм - полярният мечок / информация за филма

Norm of the North 2016
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

АРКТИЧЕСКИЯ ТРЪС

06.1.2016  |   синефиш.бг
Музиката, която трябва да отразява заразния чар на Норм, започва със запазената му марка - Арктическия тръс. За повтарящия се поп хит, екипът наема канадския продуцент Матю Джерард, който е писал както песни за Кели Кларксън, така и филмова музика, например за Училищен мюзикъл.

"Матю е написал много песни за анимации на Дисни, така че знаехме, че той ще намери точния звук, който търсим," обяснява Атлън. "Дадохме му доста музикални примери за какво харесваме, както и рисунките за танца на Норм на Таймс Скуеър. Това, което той ни даде в отговор, беше фантастично."

Когато Норм завладява Манхатън, неговите умения на танцьор оказват солидна помощ за впечатляването на претръпналите нюйоркчани. Анимирането на танца е многопластов процес, който включва истински хореограф и професионален преподавател, обучаващ актьорите непрофесионални танцьори, които след това се опитват да изпълнят движенията. Всичко това е заснето и предадено на аниматорите като референция. "Опитахме се да направим тези сцени максимално забавни, като естествено не игнорирахме и ритъма," спомня си Атлън. "Затова събрахме заедно няколко много добри танцьора и няколко лоши танцьора. Процесът беше много смешен."

 
 

Снимки

 

Сине Гранд Сине Гранд Cine Grand Bulgaria
Опасни шматки Опасни шматки Opasni shmatki
Заешка Академия Заешка Академия Rabbit Academy: Mission Eggpossible



 
Cinefish.bg Cinefish.bg