Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Звездите в режисьорския дебют на Джеси Айзенбърг

Звездите в режисьорския дебют на Джеси Айзенбърг
Звездите в режисьорския дебют на Джеси Айзенбърг
Cinefish.bg

Филми
Звездите в режисьорския дебют на Джеси Айзенбърг

10.04.2020, 01:49  |   Видяна: 871  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
Носителката на „Оскар“ Джулиан Мур и звездата от сериала „Странни неща“ Фин Уолфхард ще участват в комедийната драма „When You Finish Saving the World“. С нея Джеси Айзенбърг ще осъществи своя режисьорски дебют. Той е и сценарист на филма, а продуценти ще са Ема Стоун, Дейв МакКари и Самата Мур.

Джулиан Мур с главна роля в нов филм

Историята за необикновените отношения между майка и нейния син е вдъхновена от предстоящата да излезе тази година аудиокнига на Айзенбърг със същото заглавие. Все пак сюжетът на филма ще е малко по-различен.

Аудиокнигата също е написана от номинирания за „Оскар“ актьор, който и участва с гласа си в записите. Разделеното на шест части аудио шоу разказва за членовете на едно семейство в продължение на повече от три десетилетия. Нейтън е бащата, който се опитва да установи връзка със своя новороден син; Рейчъл е млада колежанка, която се опитва да намери своето място под слънцето и да открие любовта; а Зиги е тийнейджър, който се опитва да открие откъде идва и накъде се е запътил. Уолфхард също участва в записите.

Наскоро Айзенбърг изпълни ролята на Марсел Марсо в биографичната драма за Втората световна война „Resistance“. Той участва и в дългоочакваното продължение „Зомбиленд: Двоен удар“, в което отново си партнираше с Ема Стоун.


Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg