Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Звездите в новия филм на Шаямалан

Звездите в новия филм на Шаямалан
Звездите в новия филм на Шаямалан
Cinefish.bg

Артисти
Звездите в новия филм на Шаямалан

11.05.2020, 01:23  |   Видяна: 914  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ
Не знаем и едва ли ще научим скоро подробности за новия мистериозен проект на М. Найт Шаямалан. Като начало вече е известно кои ще са звездите в него. Създателят на „Шесто чувство“ се е спрял на Алекс Уолф, Томазин Макензи, Елиза Сканлен, Арън Пиер и Вики Крипс.

Звезда от Джуманджи в новия филм на Шаямалан

Шаямалан ще е сценарист, продуцент и режисьор на все още неозаглавения филм, който ще продължи успешното му сътрудничество с Universal. След като вече е избрал актьорите в него, надяваме се скоро да разберем и кога ще започне подготовката за снимките.

Звездата от двете части на „Джуманджи“ Алекс Уолф ще е един от тримата главни герои в бъдещия хит. Все още не се знае нищо за ролите на останалите. Все пак актьорският състав звучи обещаващо с такива имена. Сканлен гледахме наскоро в екранизацията на „Малки жени“, а Макензи беше еврейското момиче, променило живота на Джоджо Заека в едноименния филм на Тайка Уайтити. Крипс пък беше жената на Даниъл Дей-Луис в „Невидима нишка“.

Звезда от Жожо Заека в новия филм на Шаямалан

Шаямалан финансира сам последните си три филмаПосещението“, „На парчета“ и „Стъкления“. Общият бюджет и на трите заглавия е едва 35 милиона долара, а приходите им надминаха 600 милиона. Така прочутият сценарист и режисьор успя да си извоюва независимост и пълен контрол върху своите филми. Той е обещал да подготви два нови трилъра за Universal, като заради спирането на всички проекти в Холивуд, първият от тях може би ще бъде заснет в началото на 2021 г.
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg