Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Звездите от „Girls Trip“ подготвят продължението му

Звездите от „Girls Trip“ подготвят продължението му
Звездите от „Girls Trip“ подготвят продължението му
Cinefish.bg

Филми
Звездите от „Girls Trip“ подготвят продължението му

31.03.2020, 00:55  |   Видяна: 1022  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
Преди премиерата на „Girls Trip“ през лятото на 2017 г. малцина бяха уверени в успеха му. Филмът обаче се превърна в един от хитовете на годината с приходи над 115 милиона долара само в САЩ и то при положение, че бюджетът му е едва 19 милиона. Така моментално се заговори за негово продължение.

Женски филм за съученички купонджийки

Ето че то наистина се подготвя, при това от четирите звезди в щурата комедия, която бе определена за женския отговор на „Последният ергенски запой“. Новината съобщи Тифани Хадиш, за която участието във филма се превърна в първи голям успех.

Ще има ли продължение на Girls trip

Младата актриса разказа, че заедно с останалите звезди от филма Джейда Пинкет Смит, Куин Латифа и Реджина Хол наскоро са имали видеочат (все пак живеем във времето на коронавируса) и са обсъждали идеи за „Girls Trip 2“.

Уговарят Girls trip 2

Всъщност Хадиш признава, че идеята за продължение се проваля, след като оригиналният сценарист на филма Трейси Оливър претендира за по-висок хонорар. Така четирите дами решават да продължат сами, като това може да се окаже нещо съвсем различно и дори да не бъде точно продължение на големия хит.

В „Girls Trip“, превърнал се в една от най-успешните комедии за последните години, четири приятелки се събират за първи път след доста години, за да купонясват на музикален фестивал в Ню Орлиънс. В продължение на един щур уикенд четирите дами се опитат да си наваксат, разкривайки нови тайни и навличайки си купища проблеми.

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg