Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Звездата от „Стъклен дом” Калин Врачански заминава за Холивуд

Звездата от „Стъклен дом” Калин Врачански заминава за Холивуд
Калин Врачански е избран за специален гост на най-престижния форум за независимо кино в света - FILM INDEPENDENT SPIRIT AWARDS
Cinefish.bg

Артисти
Звездата от „Стъклен дом” Калин Врачански заминава за Холивуд

16.02.2012, 14:26  |   Видяна: 2793  |   Press Release  |   АРТИСТ

Звездата от култовия сериал на bTV „Стъклен дом” Калин Врачански е избран за специален гост на най-престижния форум за независимо кино в света - FILM INDEPENDENT SPIRIT AWARDS

Звездата от сериала "Стъклен дом", Калин Врачански е избран за специален гост на най-престижния форум за независимо кино в света - FILM INDEPENDENT SPIRIT AWARDSВрачански ще представи страната ни на световния кино форум, който ще се проведе за поредна година в Лос Анжелис.

На 25 февруари, само ден преди връчването на наградите „Оскар”, плажът на Санта Моника ще стане арена на вечния полет на независимия дух на кино изкуството.

Калин Врачански ще бъде в компанията на имена от ранга на Кевин СпейсиСамюел Л. Джаксън, Кийра Найтли и Робърт де Ниро. Посещаването на подобни форуми дава изключителен шанс на актьорите да се запознаят и представят пред световната кино индустрия.

27-мата годишна церемония по връчването на Наградите за Независимо кино ще събере някои от най-известните имена на световната филмова сцена за една различна надпревара, в която водещи са духът на творците и техните идеи, реализирани извън обичайната високо-бюджетна рамка на холивудските продукции. Водещ на събитието е нашумелият комик Сет Роугън.

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg