Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Тв новини Зуека и Рачков са новите господари в ефира на Нова ТВ

Зуека и Рачков са новите господари в ефира на Нова ТВ
Зуека и Рачков са новите господари в ефира на Нова ТВ
Cinefish.bg

Тв новини
Зуека и Рачков са новите господари в ефира на Нова ТВ

30.08.2012, 14:43  |   Видяна: 1839  |   Press Release  |   ТВ

Най-обичаната и забавна двойка водещи – Васил Василев-Зуека и Димитър Рачков, ще открие голямото и дългоочаквано завръщане на „Господари на ефира” по Нова ТВ. От 10 септември, всяка делнична вечер от 22.00 ч., двамата ще застават рамо до рамо и ще забавляват зрителите с най-смешните ефирни гафове.

Освен с добре познатия тандем, десетият сезон на хитовото предаване ще се завърне с нов декор и нови Адреналинки. Щастливките, които ще правят компания на двамата водещи и които ще танцуват с тях в студиото, все още са неизвестни. До финалната права достигнаха 8 чаровни момичета.

Най-обичаната и забавна двойка водещи – Васил Василев-Зуека и Димитър Рачков, ще открие голямото и дългоочаквано завръщане на „Господари на ефира” по Нова ТВ.

В момента те активно репетират с хореографите на „Господари на ефира”, а кои от тях ще получат уникалния шанс да блеснат в любимото шоу на България, зрителите ще разберат буквално преди самия старт. За избора на продуцента Джуди Халваджиян влияние ще окаже и усъвършенстването на претендентките в танците след седмиците подготовка.

За радост на многобройните си фенове от септември в „Господари на ефира” се завръща и легендарният Бай Брадър. Той ще е по-безмилостен от всякога, а кои са „съкварчиранчити”, които той си е избрал, ще стане ясно съвсем скоро.

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното

1 Коментара подреди по:  нови  стари  рейтинг 
 
dijon Неутрално
1 01.09.2012, 04:39
Оценка: 1
1 гласа

Това предаване защо обикаля бТВ и НТВ? Какво се случи в бТВ?

 
 

За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg