Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Зоуи Дешанел и Натали Портман - в комедията ''Ваше височество''

Зоуи Дешанел и Натали Портман - в комедията ''Ваше височество''
Зоуи Дешанел - в екшън-комедията “Your Highness”
Cinefish.bg

Филми
Зоуи Дешанел и Натали Портман - в комедията ''Ваше височество''

18.11.2010, 15:38  |   Видяна: 4184  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ

След успеха на предишния си филм, “Ананас Експрес”, режисьорът Дейвид Гордън Грийн получи това което искаше в продължение на няколко години – нужния бюджет от Universal Pictures за направата на средновековната екшън-комедия “Your Highness”. Преди година и половина сценария бе одобрен от студиото, и към проекта се присъединиха актьорите Натали Портман, Джъстин Теру, Дани Макбрайд, Зоуи Дешанел и Джеймс Франко.

Сюжетът на филма, по идея на самия Дани Макбрайд, ще разказва за забавните приключения на двама братя, които са абсолютно различни един от друг. Въпреки кралското си потекло, Тадеъс (Макбрайд) е прекарал живота си гледайки как по-големия му и по-смел брат Фабиъс (Джеймс Франко) се справя с враговете си, печели сърцата на хората и се превръща в един от най-желаните принцове в кралството. Изморен от това винаги да бъде незабелязан и пренебрегван, Тадеъс решава да се отдаде на безгрижен живот, изпълнен с много пиене и много жени – живот в който той ще бъде центъра на вниманието.

Но плановете му се объркват, когато годеницата на брат му, Беладона (Зоуи Дешанел), бива отвлечена от злия магьосник Лезар (Джъстин Теру). Сега, въпреки изразеното нежелание, Тадеъс трябва да помогне на брат си в издирването на Беладона. Към двамата се присъединява и Изабел (Натали Портман) – безстрашна жена-войн, която крие своя собствена тайна.

Your Highness. Преди година и половина сценария бе одобрен от студиото, и към проекта се присъединиха актьорите Натали Портман, Джъстин Теру, Дани Макбрайд, Зоуи Дешанел и Джеймс Франко.

В търсене на Беладона, триото ще се сблъска с най-различни чудовища и приказни герои. Първоначално, “Your Highness” е трябвало да бъде заснет с 3D камери, но режисьора Дейвид Гордън Грийн е взел друго решение:

Смятахме да заснемем “Your Highness” в 3D, но един ден просто си казах, “Защо да отделяме толкова пари за тези камери, защо да не използваме тези средства за наемането на най-добрия екип, с който да направим филма?”. Това и направихме – с парите си позволихме актриса от калибъра на Натали Портман, специалиста по визуални ефекти Герд Фектер работил по “Хрониките на Нарния” и “Гадни копилета”, и композитора на музиката Стийв Джаблонски, който свърши много добра работа в “Трансформърс”.

Тъй като бюджета ни беше ограничен, ако бяхме решили да заснемем филма в 3D, то тогава никога не бихме могли да си позволим всички тези талантливи хора. Радвам се, че студиото ни подкрепи, и мисля че взехме правилното решение.


Сценарият на “Ваше височество” е дело на Бенджамин Бест и Дани Макбрайд, a продуценти на лентата са Скот Стубър, Андрю Дейвис и Марк Хъфам.

Българската премиера на филма ще бъде на 15 април 2011 година.

informationtypes.com

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното

5 Коментара подреди по:  нови  стари  рейтинг 
 
behwolf Неутрално
1 22.11.2010, 09:15
Оценка: 0
0 гласа

ще видим дали е добро след време

 
 
 
MimzZz Неутрално
2 19.11.2010, 11:18
Оценка: 0
0 гласа

Приятен филм ще е, за разтоварване

 
 
 
ATN27 Неутрално
3 18.11.2010, 07:13
Оценка: 0
0 гласа

 
 
 
lus Неутрално
4 18.11.2010, 06:08
Оценка: -1
1 гласа

И за непорасналите като мен

 
 
 
ispanetza Неутрално
5 18.11.2010, 04:59
Оценка: 0
0 гласа

За дечицата...

 
 

За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg