Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Тв новини „Злато в джунглата“ се завръща с втори сезон по Discovery Channel

„Злато в джунглата“ се завръща с втори сезон по Discovery Channel
„Злато в джунглата“ се завръща с втори сезон по Discovery Channel
Cinefish.bg

Тв новини
„Злато в джунглата“ се завръща с втори сезон по Discovery Channel

14.01.2014, 13:42  |   Видяна: 1592  |   Press Release  |   ТВ
Скот и Джордж продължават да търсят „Злато в джунглата“ на Гана във втория сезон на едноименното предаване. От 15 януари от 22:00 часа, като част от Сезона на златото на Discovery Channel, стартира голямото търсене на най-ценния метал в новите серии на поредицата. Залагайки всичко, което имат, двамата американци се борят да върнат загубеното си богатство.

Скот и Джордж продължават да търсят „Злато в джунглата“ на Гана във втория сезон на едноименното предаване. „Злато в джунглата“ проследява приключенията на Джордж Райт и Скот Лому, които преди четири години са били успешни предприемачи в сферата на недвижимите имоти. Джордж печели първия си милион преди да навърши 25 години, а 33-годишният Скот успява да изкара цели три милиона от продажбата на жилища. И двамата обаче не обръщат внимание на предупредителните знаци и губят всичко по време на имотната криза през 2008 г.

Бъдещето на домовете и семействата им е неясно, но Джордж и Скот намират изход. Двамата взимат съдбоносно решение, напускат Юта и заминават за джунглите на Гана в Западна Африка. Тамошната земя крие богати залежи от злато и дори дилетанти като тях могат да забогатеят. Но ако добивът на злато е сложна задача, то опазването на съкровището в опасната ганайска джунгла се оказва още по-трудно.

Скот и Джордж продължават да търсят „Злато в джунглата“ на Гана във втория сезон на едноименното предаване. Вторият сезон на “Злато в джунглата“ показва как двамата авантюристи рискуват живота си и се борят с трудностите, жестоката конкуренция и самата джунгла в стремежа си да възвърнат стария си начин на живот. Летвата е вдигната още по-високо от появата на нов бизнес партньор и доведения баща на Скот, който решава да инвестира в тяхното начинание. Въпреки, че са жертви на въоръжен обир при последния им престой в Гана, те са готови на всичко, за да намерят богати находища в земята, която крие много злато.

Джордж и Скот са решени, че пътуването ще бъде увенчано с успех и ще се натъкнат на злато. Дали обаче крайните условия няма да докажат обратното?


Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg