Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми „Здрач: Зазоряване - част 1” само за 2 седмици в IMAX

„Здрач: Зазоряване - част 1” само за 2 седмици в IMAX
Първата прожекция за широката публика на „Здрач: Зазоряване - част 1” ще се проведе в IMAX Mall of Sofia и най-големите зали на останалите мултиплекси Cinema City в нощта на 17 срещу 18 ноември от 00:04.
Cinefish.bg

Филми
„Здрач: Зазоряване - част 1” само за 2 седмици в IMAX

25.10.2011, 12:05  |   Видяна: 3028  |   Press Release  |   ФИЛМ
Като жест към феновете на вампирската поредица Cinema City пуска извънредно „Здрач: Зазоряване - част 1” в IMAX Mall of Sofia за ограничен период от две седмици, от 18 ноември до 1 декември.

Като жест към феновете на вампирската поредица Cinema City пуска извънредно „Здрач: Зазоряване - част 1” в IMAX Mall of Sofia за ограничен период от две седмици, от 18 ноември до 1 декември.Филмът не е ремастериран чрез патентованата технология IMAX DMR® и не представлява преживяването IMAX®

При все това на най-големия екран в България (24 х18 метра) Бела, Едуард и Джейкъб ще могат да се видят както никога досега.

Зрителите ще се потопят изцяло във филмовото действие и благодарение на максимизираното зрително поле, което създава геометрията на IMAX залата. Първата прожекция за широката публика на „Здрач: Зазоряване - част 1” ще се проведе в IMAX Mall of Sofia и най-големите зали на останалите мултиплекси Cinema City в нощта на 17 срещу 18 ноември от 00:04.

Като жест към феновете на вампирската поредица Cinema City пуска извънредно „Здрач: Зазоряване - част 1” в IMAX Mall of Sofia за ограничен период от две седмици, от 18 ноември до 1 декември.Среднощната премиера ще се предшества от маратон „Здрач”, в който феновете ще могат да си припомнят предишните три филма. За най-запалените “фанпири”, които решат да изгледат всичките четири, ще важи специална пакетна цена от 22 лв. или 24 лв. в Imax of Sofia. Билети вече могат да се купуват на касите и резервират на
www.cinemacity.bg.

Още много забавления очакват зрителите вечерта на 17 ноември във фоайетата на Cinema City - фен-среща „ЗДРАЧ” с игри, викторини и състезания, а също и  сватбена торта, и украса, както подобава за сватбата на Бела и Едуард.
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg