Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Зази Бийтс в новия филм за Жокера

Зази Бийтс в новия филм за Жокера
Зази Бийтс в новия филм за Жокера
Cinefish.bg

Филми
Зази Бийтс в новия филм за Жокера

20.07.2018, 11:22  |   Видяна: 1485  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
Тя вече спечели суперлативи за изявата си в един от най-успешните филми по комикси за тази година. Зази Бийтс се превърна в звезда с ролята си на Домино в „Дедпул 2“, но тя остава на комикс вълна. Ще я видим и в новия филм за Жокера с Хоакин Финикс в главната роля.

Тод Филипс, създателят на комедийната трилогия „Последният ергенски запой“, е режисьор на новия филм, който ще е много по-различен от останалите комикс екранизации. Дори и бюджетът му е доста по-нисък от обичайния за подобни заглавия – едва 55 милиона долара.

Филипс ще покаже как един човек може да се превърне в побъркан лидер на престъпността в Готъм сити, с възможно най-огромната усмивка, и да създаде толкова проблеми на Батман и на много други герои. Докато подробности за сюжета все още се пазят в тайна, стана ясно, че Бийтс ще играе самотна майка, предизвикала вниманието на героя на Финикс.

Снимките на „Жокер“ започват през септември, а премиерата е предвидена за 4 октомври 2019 г. Междувременно ще гледаме Бийтс в новия филм на Стивън Содърбърг „High Flying Bird“, както и във фантастичната драма с Натали Портмън „Pale Blue Dot“.Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg