Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Бокс офис "Запознай се с малките" оглави българския бокс офис

Запознай се с малките оглави българския бокс офис
Почивните дни за Коледа, които съвпаднаха с премиерната седмица на "Запознай се с малките", дадоха добър тласък на комедията с Бен Стилър и Робърт де Ниро у нас
Cinefish.bg

Бокс офис
"Запознай се с малките" оглави българския бокс офис

30.12.2010, 09:54  |   Видяна: 4221  |   actualno.com  |   БОКС ОФИС

Трите почивни дни за Коледа, които съвпаднаха с премиерната седмица на "Запознай се с малките", дадоха добър тласък на комедията с Бен Стилър и Робърт де Ниро у нас, сочат данните от българските киносалони, събрани в националния бокс офис, пише БТА.

Запознай се с малкитеТретата част от историята за семейство Пам и Гейлорд Фокър е гледана от почти 21 хиляди зрители за първите си дни на големия екран у нас и е събрала близо 162 хиляди лева от 16-те киносалона, където се прожектира.

На втора позиция сред най-гледаните филми у нас е силно рекламираното продължение на филма от 80-те, поставил основите на лентите с компютърни ефекти - "Трон".

Вторият филм - "Заветът", който се разпространява само в триизмерен формат, е съвсем близо до половин милион приходи от билети.

Рапунцел и разбойникътТретото място в бокс офиса заема "Рапунцел и разбойникът" - анимационната история по едноименната приказка на братя Грим е вече с 695 хиляди лева приходи от билети и е гледана от 70 000 зрители.

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg