Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Тв новини Започват снимките на втория сезон на най-успешния ситком в родния ефир „Домашен арест”

Започват снимките на втория сезон на най-успешния ситком в родния ефир „Домашен арест”
Започват снимките на втория сезон на най-успешния ситком в родния ефир „Домашен арест”
Cinefish.bg

Тв новини
Започват снимките на втория сезон на най-успешния ситком в родния ефир „Домашен арест”

09.08.2012, 14:07  |   Видяна: 1132  |   Press Release  |   ТВ

След един изключително успешен сезон комедийната поредица на bTV „Домашен арест” се готви отново да разсмее зрителите пред малкия екран. Невероятната Татяна Лолова, Филип Аврамов, Мая Бежанска и останалите обитатели на „къщата на тъщата” се събраха отново на снимачната площадка, за да реализират втория сезон на първия български авторски ситком.

След един изключително успешен сезон комедийната поредица на bTV „Домашен арест” се готви отново да разсмее зрителите пред малкия екран.В сериала събитията ще са повече от драматични. Обрат в съдбата на един от героите ще преобърне живота на всички останали не на 360, а на цели 720 градуса. Нови образи, неочаквани събития и още по-неочаквани последици не просто ще разсмиват зрителите, но ще ги накарат още повече да симпатизират на любимите си герои.

Най-свежа на снимачната площадка е Татяна Лолова, която със съпруга си и по-малкия си внук е прекарала вдъхновяваща седмица на летния театрален фестивал в Разлог. Като специален гост на феста, примата на българската комедия споделя, че по време на тази почивка е открила, че феновете й стават все по-многобройни.

След един изключително успешен сезон комедийната поредица на bTV „Домашен арест” се готви отново да разсмее зрителите пред малкия екран.„Все по-често ми се случва децата, и то 10 годишните, да ме срещат и развълнувани да казват на родителите си: „Мама Еми, Мама Еми”. За първи път в цялостната ми актьорска кариера ми се случва да ме харесват толкова много малките зрители, което ме прави изключително щастлива”, споделя развълнувано актрисата.

Интензивни ангажименти преди и след снимките на сериала имат също Филип Аврамов и Мая Бежанска. След много пътувания екранният Коцето се надява през септември да се отдаде на малката Рая и любимия си риболов, а Сиси ще замине за Загреб, Хърватска, на театралния фестивал ПИФ. Там ще участва с постановката „История за чайка и банда котараци” на Столичен куклен театър.

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg