Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Теми Започват да отварят кината в САЩ

Започват да отварят кината в САЩ
Cinefish.bg

Теми
Започват да отварят кината в САЩ

04.05.2020, 09:45  |   Видяна: 650  |   синефиш.бг  |   ГОРЕЩА ТЕМА
Американският шоубизнес започва постепенно да се възстановява след епидемията от коронавируса. Една от първите стъпки е отварянето на киносалоните. Няколко кина в Северна Америка от днес ще приемат отново публика, като това ще бъде съобразено със специални изисквания.

Кината от големите вериги като AMC and Cinemark ще останат затворени до юли, но междувременно две кина в Тексас и Джорджия планират да отворят врати. Достъпът до тях обаче ще е почти като достъпа на летищата.

Зрителите ще влизат през заградена зона, ще трябва да отговорят дали някой от семейството им е имал симптоми на грип през последните 14 дни и накрая ще бъде измерена температурата им. В салоните ще бъде отказан достъп на лица с висока температура.

Един от шефовете на кината споделя, че за него е важно зрителите да дойдат и да се уверят какво се прави, за да се чувстват те защитени. Затова основната идея при отварянето е да бъде спечелено тяхното доверие.

Тъй като скоро няма да има нови премиери, ще бъдат излъчвани филми, които да предизвикват положителни емоции – класики като „Дяволчетата“ на Ричард Донър, от чиято премиера скоро ще се навършат 35 години, „Американски снайперист“ и едни от последните големи хитове „Соник: Филмът“.

Предстои да бъдат отворени и няколко кина в Сан Антонио и Оклахома. Някои от собствениците споделят, че във връзка с предстоящото отваряне цените на билетите ще бъдат доста по-ниски от обичайното и ще продават само пакетирани храни.   Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg