Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Започва подготовка за „Анабел 3“

Започва подготовка за „Анабел 3“
Започва подготовка за Анабел 3
Cinefish.bg

Филми
Започва подготовка за „Анабел 3“

30.04.2018, 09:11  |   Видяна: 2219  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
След изненадващия успех на двете части за страховитата кукла, появила се за първи път в „Заклинанието“, съвсем логично е решението на „Уорнър“ да се възползват максимално от това. Така ни предстои да видим трети филм за Анабел. Работата по него тече на пълни обороти, а премиерата е предвидена за 3 юли 2019 г.

Гари Доберман, който написа сценариите за първите два филма, ще бъде сценарист и на „Анабел 3“. С него той ще осъществи и своя режисьорски дебют. Детайли за сюжета все още се пазят в тайна, но той отново ще се фокусира върху порцелановата кукла, обладана от демонични сили.

Доберман се очертава като истинска звезда в хорър жанра и фаворит на „Уорнър“. Освен че е автор на сценария на трите филма за Анабел, той е сценарист на счулилия рекордите хит „То“ и на неговото продължение, чийто снимки ще стартират скоро. Доберман пише сценария и за новата глава от поредицата „Заклинанието“ – „Монахинята“, който очакваме на 7 септември. Освен това е сценарист и продуцент на хорър сериала „Are You Afraid of the Dark?“.

Досега двете части на „Заклинанието“ и на „Анабел“ са донесли приходи над 1 милиард долара. Тази сума със сигурност ще нарасне в следващите година и половина.Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg