Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Тв новини Започнаха снимките на съботното забавление „Мармалад” по bTV

Започнаха снимките на съботното забавление „Мармалад” по bTV
Започнаха снимките на съботното забавление „Мармалад” по bTV
Cinefish.bg

Тв новини
Започнаха снимките на съботното забавление „Мармалад” по bTV

06.02.2015, 11:34  |   Видяна: 1586  |   Press Release  |   ТВ

Димитър Павлов и Радост Драганова започнаха снимките на забавленията, които подготвят за зрителите на bTV вМармаладот 14 февруари в 15:00 часа.

В интерактивното студио двамата водещи ще посрещат звездните си гости и ще ги подлагат на всевъзможни изпитания – от игри и спортни тренировки, до спонтанна проверка на знанията им относно светския живот и последните тенденции в модата.Радост и Митко обединяват усилия със стилистите Августина Маркова –Тути и Добромир Киряков, интериорният дизайнер Александър Ковачев и „летящата клюка” Персиян, за да забъркат час и половина „Мармалад” за разтоварване и забавление, с любопитни, полезни и актуални новини.

С много чувство за хумор те ще накарат популярни личности с удоволствие да признаят интимни подробности за живота си. Така например зрителите на bTV ще разберат какво е да имаш прасе за домашен любимец, колко близки могат да бъдат Дичо и 100 кила, както и какъв риск може да поеме светски репортер, за да изкара на светло навиците на известните спортисти.Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg