Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Започнаха снимките на продължението на “Сблъсъкът на титаните”

Започнаха снимките на продължението на “Сблъсъкът на титаните”
Започнаха снимките на продължението на “Сблъсъкът на титаните”
Cinefish.bg

Филми
Започнаха снимките на продължението на “Сблъсъкът на титаните”

24.03.2011, 19:04  |   Видяна: 2870  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ

В специално изявление, от компанията Warner Bros потвърдиха, че снимките на дългоочакваното продължение на хита “Сблъсъкът на титаните” вече започнаха. В главните роли отново ще се превъплътят актьорите Сам Уортингтън, Ралф Файнс и Лиам Нийсън.

Първият филм, който тръгна по кината преди една година, се превърна в международен хит, с приходи от над 490 милиона долара. Въпреки успеха на лентата, режисьора Луи Летрие заяви, че не планира да се завърне за продължението.

Warner Bros потвърдиха, че снимките на дългоочакваното продължение на хита “Сблъсъкът на титаните” вече започнаха. В главните роли отново ще се превъплътят актьорите Сам Уортингтън, Ралф Файнс и Лиам Нийсън.

Малко по-късно, от студиото Warner Bros разкриха, че режисурата на втората част, “Wrath of the Titans”, е била поверена на Джонатан Лейбесман – човекът зад хоръра “Тексаско клане: Началото” и актуалния фантастичен екшън “Битка Лос Анджелис: Световна инвазия”.

Освен потвърждението за началото на снимките, от Warner Bros разкриха и сюжета на втората част:

Изминали са десет години откакто Персей (Сам Уортингтън) е победил в битката с чудовището Кракен. Сега, заедно с малкия си син Хелиус, той се опитва да заживее по-тих и нормален живот като рибар. Но след неочаквано предателство, Персей, с помощта на принцеса Андромеда (Розамунд Пайк), синът на Посейдон, Аргенор (Тоби Кебел) и падналия Бог Хефестус (Бил Най), се насочва към подземния свят за да освободи пленения си баща Зевс (Лиам Нийсън), да се пребори с Титаните и техния лидер Кронос, и да спаси човечеството.

Джонатан Лейбесман:
“Имаме страхотен актьорски състав и намерението ми е да направя филма суров и реалистичен, точно както “Битка Лос Анджелис: Световна инвазия”. И в тази сурова и реалистична среда ще поставим всички същества, които хората очакват да видят в такъв филм. Единствената ни цел е хората да бъдат погълнати от един огромен спектакъл, който ще бъде изпълнен с много тръпки, наситен екшън, бързо действие и страхотни актьори. Това ще представлява втория филм.”

Сценарият на “Wrath of the Titans” е на Дейв Джонсън (“Сираче”) и Грег Берланти (предстоящия “Зеленият фенер”), а Джонатан Лейбесман ще продуцира, заедно с Кевин Де Ла Ной (“Черният рицар”) и Бейзъл Айуаник (“Градът”). Филмът ще се разпространява в триизмерен формат, а снимките ще приключат в края на месец юли.

Световната премиера на фантастичната продукция ще се състои на 30-ти март, 2012-та година.

warnerbros.com

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg