Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Тв новини Започнаха снимките на новите епизоди на хитовия сериал на bTV - „Стъклен дом”

Започнаха снимките на новите епизоди на хитовия сериал на bTV - „Стъклен дом”
След кратка почивка започнаха снимките на новите епизоди на най-успешния български ТВ сериал „Стъклен дом”.
Cinefish.bg

Тв новини
Започнаха снимките на новите епизоди на хитовия сериал на bTV - „Стъклен дом”

01.02.2011, 12:42  |   Видяна: 2992  |   синефиш.бг  |   ТВ

След кратка почивка започнаха снимките на новите епизоди на най-успешния български ТВ сериал „Стъклен дом”. Ексклузивно за зрителите на bTV режисьорът и изпълнителен продуцент на продукцията от “Камера” Димитър Гочев разкри, че Боряна Касабова, която мистериозно изчезна в последния епизод за 2010 г., ще се завърне в хитовата семейна крими-драма по най-неочаквания и драматичен начин.

Яна Маринова и Стефка Янорова бяха първите, които отново усетиха тръпката да се превъплътят в своите персонажи – Елена Атанасова и фризьорката Ваня. Минусовите температури навън, където се снима една от сцените за сериала, не притесниха двете актриси и те за пореден път се справиха блестящо с ролите си.

На снимачната площадка Стъклен дом

За зрителите на bTV Яна и Стефка споделиха, че първият снимачен ден за тях не е работен, а по-скоро изпълнен с удоволствие и неизвестност за това какво ще се случи с героините им.

Все пак Яна Маринова е разбрала, че в новите епизоди враговете на нейната героиня Елена ще открият слабото й място.

„На Елена й предстоят много тежки дни. Тя ще научи, че близките хора и хората, които обича и я обичат, не я правят по-слаба, те я правят по-силна. И ще се научи да разпознава враговете си и да атакува само тях”, разказва Яна.

Освен познатите актьори, в предстоящите епизоди на „Стъклен дом” зрителите на bTV ще видят и много нови персонажи. Кои са те, ще стане ясно тази пролет, когато ще бъдат излъчени и новите серии на продукцията по bTV.

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg