Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Тв новини Захари Бахаров става водещ на "Национална лотария" по Нова ТВ

Захари Бахаров става водещ на Национална лотария по Нова ТВ
Захари Бахаров влиза в нова роля - тази на водещ.
Cinefish.bg

Тв новини
Захари Бахаров става водещ на "Национална лотария" по Нова ТВ

24.09.2012, 15:58  |   Видяна: 3543  |   Press Release  |   ТВ
Захари Бахаров влиза в нова роля - тази на водещ. Актьорът, нашумял с ролите си в „LOVE.NET”, „Дзифт“ и „Под прикритие”, както и с успехите си на театралната сцена, ще радва зрителите на Нова ТВ от 06 октомври, всяка събота от 19:30 ч.

Известният актьор прие поканата да бъде водещ на гейм шоу, което ще съпътства Национална лотария на България. “Винаги съм внимавал какви роли поемам. Да съм водещ е ново амплоа за мен, надявам се да се справя и да оправдая очакванията на продукцията, която има сериозен потенциал ”, сподели Захари Бахаров.

Захари Бахаров става водещ на "Национална лотария" по Нова ТВ

Наградният фонд на предаването „Национална лотария“ предвижда печалби за 2 милиона лева – сума, нечувана за телевизионни игри в България. „Всяка събота ще предоставям на участниците възможност да спечелят над 150 хиляди лева, както и други награди. От няколко дни репетираме и ме радва амбицията на продуцентите да направят едно наистина мащабно шоу, което отговаря на американските и европейски стандарти в този жанр”, допълва  актьорът.

Всички, които искат да попаднат в студиото на предаването, трябва да си купят билет от „Национална лотария“ и да го регистрират на сайта
www.7777.bg

Във всяко предаване за наградите ще се надпреварват 9 участника, като на всеки един от тях е гарантирана минимална печалба от 500 лв. само за това, че са стъпили на сцената. Джакпотът на шоуто започва от 100 хиляди лева, а отделно от него, всяка събота някой от участниците ще си тръгва с чисто нов автомобил.

Лотарийни билети, даващи шанс за участие в телевизионната игра „Национална лотария“, могат да бъдат намерени на касите на Fastpay и в букмейкърските пунктове на Еврофутбол.
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg